Libnet.ro
UNICEF

16:30

CSM Bucuresti castiga finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
CSM Bucuresti castiga finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor

Pentru al doilea an consecutiv CSM Bucuresti termina pe locul al treilea in Liga Campionilor, dupa ce a invins-o de aceasta data pe debutanta Rostov in finala mica, scor 31-30. continuă pe Online Sport

CSM BUCURESTI - GYOR LIVE in FINAL FOUR. inceput dezastruos pentru romance

CSM BUCURESTi - GYOR AUDI ETO deschide FINAL FOUR-UL LIGII CAMPIONILOR la handbal feminin, azi, de la 16:15, LIVE TEXT pe Antena3. ro si LIVE VIDEO pe DIGI SPORT si TELEKOM SPORT.

CSM Bucuresti a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a fost invinsa de echipa maghiara Gyori Audi ETO KC cu scorul de 26-20 12-10), sambata, in prima semifinala.

LIVE TEXT CSM Bucuresti - Rostov (16:15). Meci pentru bronz in Liga Campionilor

CSM Bucuresti are sansa revansei, duminica, de la ora 16:15, in finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

LIVE TEXT CSM Bucuresti - Rostov. Meci pentru bronz in Liga Campionilor

CSM Bucuresti are sansa revansei, duminica, de la ora 16:15, in finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

Asa am trait CSM Bucuresti - Rostov. Meci pentru bronz in Liga Campionilor

CSM Bucuresti si-a luat revansa, duminica, de la ora 16:15, in finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

CSM Bucuresti invinsa categoric de Gyor

Prima semifinala a Ligii Campionilor a fost castigata de Gyor, detinatoarea trofeului, in fata reprezentantei noastre CSM Bucuresti, cu 26-20 12-10).

Final Four, handbal feminin: CSM Bucuresti va lupta cu Rostov Don pentru medaliile de bronz

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti va intalni, duminica, formatia rusa Rostov-Don in finala mica a Ligii Campionilor, iar pentru trofeu vor lupta Gyor ETO si HC Vardar.

CSM Bucuresti rateaza calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de Gyor. Cu cine se vor lupta handbalistele noastre in finala mica

UPDATE: CSM Bucuresti va intalni, duminica, formatia rusa Rostov-Don in finala mica a Ligii Campionilor. in a doua semifinala, HC Vardar a invins-o pe Rostov-Don cu scorul de 25-19 10-7 la pauza). Astfel,.

Neagu, scarbita de ce se intampla in Romania: Vedeta CSM-ului s-a dezlantuit dupa finala mica a Ligii Campionilor

Cristina Neagu a stralucit in aceasta editie a Ligii Campionilor, insa CSM Bucuresti a ratat obiectivul pentru care a fost adusa Neagu: castigarea trofeului.

CSM te imbolnaveste: Tigroaicele au castigat finala mica a Ligii Campionilor dupa un meci de infarct la Budapesta

Invinsa in semifinale de Gyor de o maniera categorica, CSM Bucuresti a incercat sa treaca peste o dezamagire uriasa pentru a cuceri macar locul 3 la capatul acestui sezon de Liga Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )