Libnet.ro
UNICEF

09:45

CSM Bucuresti ramane in cursa pentru sferturi in Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
CSM Bucuresti ramane in cursa pentru sferturi in Liga Campionilor

Echipa CSM Bucuresti a castigat, vineri seara, duelul cu Ferencvaros Budapesta, in etapa a 4-a a grupelor principale din Liga Campionilor la handbal feminin. continuă pe Online Sport

Liga Campionilor (handbal f): Dulcele gust al revansei - CSM Bucuresti, victorie cu Ferencvaros pe teren propriu

CSM Bucuresti si-a luat revansa dupa infrangerea drastica suferita la Budapesta cu Ferencvaros. Tigroaicele s-au impus vineri, pe teren propriu, in fata vicecampioanei Ungariei, scor 27-24, in al patrulea meci din Grupa Principala I a Ligii Campionilor.

CSM Bucuresti a invins FTC Budapesta in Liga Campionilor. Cristina Neagu, principala marcatoare

CSM Bucuresti a invins FTC Budapesta, scor 27-24 16-13), in grupa principala I a Ligii Campionilor. Principala marcatoare a fost Cristina Neagu 8 goluri). Aceasta fost urmata de Cvijici cu 7, pentru CSM, si.

HANDBAL: Cristina Neagu si-a prelungit contractul cu CSM Bucuresti

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a anuntat prelungirea contractului cu una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii din ultimul deceniu, Cristina Neagu. Potrivit clubului: CSM Bucuresti continua sa aiba obiective inalte, iar pastrarea in lotul feminin de handbal a celei mai bune jucatoare a lumii a reprezentat o prioritate. Dupa accidentarea la genunchi suferita la finalul anului 2018, Cristina revine incet, dar sigur, la forma care a consacrat-o. Handbalista de 31 de ani a avut o evolutie de vis in ultimele meciuri din Liga Campionilor, reusind sa inscrie cate 14 goluri impotriva liderului grupei principale 1, Metz Handball, si impotriva campioanei Norvegiei, Vipers Kristiansand.

Antrenorul Per Johansson revine la CSM Bucuresti Ce pozitie va ocupa suedezul

Antrenorul suedez Per Johansson, cu care echipa de handbal feminin CSM Bucuresti cucerea medaliile de bronz in Liga Campionilor din 2017 si 2018, revine pe banca tehnica, alaturi de Adrian Vasile.

Challenge Cup (m): CSM Bucuresti si AHC Potaissa Turda si-au aflat adversarele din sferturi

CSM Bucuresti, detinatoarea trofeului, si AHC Potaissa Turda si-au aflat adversarele din sferturile de finala ale Cupei Challenge la handbal masculin.

CSM Bucuresti FTC Budapesta, scor 27-24, in grupa principala I a Ligii Campionilor la handbal feminin

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a invins vineri, pe teren propriu, formatia ungara FTC Budapesta, scor 27-24 16-13), in cea de-a patra partida din grupa principala I a Ligii Campionilor.

INFOGRAFIC: Liga Campionilor revine pe Betano cu o premiera in lumea pariurilor sportive din Romania

Primele patru meciuri eliminatorii din Liga Campionilor 20192020 vin pe Betano alaturi de cote cu marja zero, peste 450 de piete, dar si o optiune in premiera in Romania pentru Atletico - Liverpool, confruntare pe care poti miza pe faptul ca unul sau ambii antrenori vor vedea un cartonas! .

FOTBAL: Fenomenul Haaland uimeste in Liga Campionilor

Fotbalul mondial are un nou erou. Norvegianul Erling Braut Haaland 19 ani), noua senzatie a fotbalului european, a reusit o dubla la primul sau meci din Liga Campionilor in tricoul echipei germane Borussia Dortmund, egalandu-l pe polonezul Robert Lewandowski Bayern Munchen) in fruntea clasamentului golgheterilor celei mai importante competitii continentale intercluburi.

Liga Campionilor revine diseara: Primele doua meciuri sunt stelare! Unde le vedem

La 70 de zile dupa ultimele confruntari din grupe, Liga Campionilor revine, diseara, cu primele doua intalniri din faza optimilor.

Cristina Neagu si-a prelungit contractul cu CSM Bucuresti: Continuam sa ne bucuram de magia ei

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a anuntat, marti seara, prelungirea contractului cu jucatoarea sa de baza, Cristina Neagu. Sunt fericita sa joc in continuare in tara, a spus handbalista dupa semnarea contractului pentru inca doua sezoane.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )