Libnet.ro
UNICEF

16:30

CSM Bucuresti cu spatele la zid dupa victoria lui Midtjylland cu Rostov

Online Sport Online Sport,
CSM Bucuresti cu spatele la zid dupa victoria lui Midtjylland cu Rostov

Situatie critica pentru campioana Europei CSM Bucuresti in Grupa C a Ligii Campionilor, echipa pregatita de Jakob Vestergaard fiind practic condamnata sa castige ultimele doua meciuri din grupa pentru a evita eliminarea inca dinaintea grupelor principale. continuă pe Online Sport

Liga Campionilor, handbal feminin: Gyor - CSM Bucuresti 33-25/ A treia infrangere consecutiva

Dupa ce a pierdut in meciul tur 24-27), CSM Bucuresti, detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, nu a reusit sa isi ia revansa in fata formatiei Gyor ETO, fiind invinsa cu scorul de 33-25 11-13), in cea de-a patra partida din grupa C a competitiei. CSM Bucuresti este la treia infrangere consecutiva in Liga Campionilor.

CSM Bucuresti umilita de Gyor dupa o repriza secunda de cosmar

Campioana Europei a condus cu doua goluri diferenta la pauza pe terenul lui yor si a avut chiar trei goluri in fata in debutul partii secunde, pentru a se sufoca in ultimul sfert de ora si a pierde la diferenta mare, scor 33-25. Dupa ce la Bucuresti primise 18 goluri in repriza a doua, pierzand meciul de la plus patru pe tabela, acum CSM a primit 22 de goluri in partea secunda si a pierdut de la plus trei. Meciul a fost live text minut cu minut pe onlinesport. ro .

LIVE Handbal: Gyor-CSM Bucuresti in Liga Campionilor. Conducem la pauza

CSM Bucuresti cauta revansa pe terenul lui Gyor, vineri seara live text pe onlinesport. ro cu incepere de la ora 20:00, in meciul patru din Grupa C a Ligii Campionilor.

MINUT cu MINUT Handbal: Gyor-CSM Bucuresti in Liga Campionilor

CSM Bucuresti a cautat revansa pe terenul lui Gyor, vineri seara live text pe onlinesport. ro cu incepere de la ora 20:00, in meciul patru din Grupa C a Ligii Campionilor.

LIVE Handbal: Gyor-CSM Bucuresti in Liga Campionilor (20:00)

CSM Bucuresti cauta revansa pe terenul lui Gyor, vineri seara live text pe onlinesport. ro cu incepere de la ora 20:00, in meciul patru din Grupa C a Ligii Campionilor.

infrangere usturatoare pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor: Detinatoarea titlului a fost invinsa 33-25 in deplasare la Gyor

Pe 8 mai, CSM Bucuresti reusea o performanta incredibila pentru sportul romanesc si castiga Liga Campionilor la handbal feminin intr-o finala in care invingea Gyor cu.

Detinatoarea trofeului, CSM Bucuresti, la a treia infrangere in noul sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, a fost invinsa, in deplasare, de campioana Ungariei, Gyor ETO, cu scorul de 33-25, in cea de-a patra partida din Grupa C a competitiei, acesta fiind al treilea esec consecutiv pentru formatia lui Jakob Vestergaard.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )