Libnet.ro
UNICEF

18:30

CSM, CAPTIV INTRE EXTREME Aviz negativ pentru desfiintarea Sectiei speciale de anchetare a magistratilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM, CAPTIV INTRE EXTREME Aviz negativ pentru desfiintarea Sectiei speciale de anchetare a magistratilor

Stelian Ion, ministrul Justitiei, a contabilizat, ieri, primul esec din mandatul sau, dupa ce plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, cu majoritate de voturi, 11 la 8, sa avizeze negativ proiectul legislativ privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). continuă pe Ziarul Bursa

CSM a dat un aviz negativ asupra proiectului de desfiintare a Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a dat, in sedinta de joi,un aviz negativ cu privire la proiectul referitor la desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ). Este.

Doua asociatii ale magistratilor, critici dure la adresa CSM dupa avizul negativ pentru desfiintarea Sectiei speciale: Atitudine revoltatoare

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie lanseaza acuzatii dure la adresa Consiliului Superior al Magistraturii, pentru avizul negativ dat cu o zi in urma proiectului de lege privind desfiintarea Sectiei speciale. Exponentii votului negativ al Consiliului Superior al Magistraturii privitor la proiectul de desfiintare a SIIJ nesocotesc idealurile de onestitate si integritate la care a aderat, prin esenta sa, corpul magistratilor din Romania, in ceea ce priveste excluderea oricaror piedici procedurale in desfasurarea proceselor penale, spun cele doua asociatii ale magistratilor.

CSM a dat aviz negativ pentru proiectul de desfiintare a Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Consiliul Superior al Mgistraturii a dat joi aviz negativ pentru proiectul de desfiintare a Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, initiat de Ministerul Justitiei.

Forumul Judecatorilor si Initiativa pentru Justitie, critici pentru CSM dupa avizul negativ pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie critica CSM pentru avizul negativ dat joi proiectului de lege al Ministerului Justitiei care vizeaza desfiintarea Sectiei speciale pentru magistrati SIIJ).

STELIAN ION: Am trimis Guvernului propunerea de proiect legislativ pentru desfiintarea SIIJ

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, anunta ca a trimis, vineri dimineata, la Guvern proiectul legislativ pentru desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, subliniind ca avizul negativ dat de CSM este unul consultativ.

STELIAN ION: Am trimis Guvernului propunerea de proiect legislativ pentru desfiintarea SIIJ

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, anunta ca a trimis, vineri dimineata, la Guvern proiectul legislativ pentru desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, subliniind ca avizul negativ dat de CSM este unul consultativ.

Aviz negativ din partea Plenului CSM pe proiectul de desfiintare a Sectiei Speciale. Dezbaterile au impartit Consiliul in doua tabere

Proiectul de desfiintare a Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) a fost dezbatut, joi, in Plenul CSM, avizul Consiliului fiind unul consultativ. Discutiile au inceput la ora 11. 00 si s-au intins pana seara, fiind aduse argumente atat pro, cat si contra activitatii Sectiei Speciale. in final, s-a votat impotriva desfiintarii Sectiei Speciale: 11 magistrati din 19 au dat vot negativ proiectului depus de ministrul Justitiei.

VIDEO Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a semnat si trimis Guvernului proiectul pentru desfiintarea Sectiei Speciale, avizat negativ de CSM

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a semnat vineri dimineata proiectul de desfiintare a controversatei Sectii de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Acesta a precizat, intr-o conferinta de presa, ca a luat aceasta decizie in ciuda avizului negativ al CSM, pentru a aduce normalitate in sistemul de justitie.

DNA raspunde afirmatiilor nejustificate si denigratoare facute la adresa sa de CSM: DNA nu se va lasa intimidata si va continua sa isi indeplineasca misiunea

DNA transmite ca nu se va lasa intimidata si va continua sa isi indeplineasca misiunea, sa combata faptele de coruptie care ii sunt atribuite in competenta conform legii, raspunzand astfel afirmatiilor nejustificate, denigratoare, facute la adresa sa de membri CSM, in sedinta de joi, soldata cu aviz negativ pentru proiectul de desfiintare a Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )