Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM a decis incetarea detasarii la Ministerul Justitiei a procurorilor Constantin Sima si Oana Schmidt Haineala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CSM a decis incetarea detasarii la Ministerul Justitiei a procurorilor Constantin Sima si Oana Schmidt Haineala

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a admis, vineri, cererea procurorului general Augustin Lazar de incetare a detasarii la Ministerul Justitiei a lui Constantin Sima, procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de. continuă pe Wall-Street Ro

Procurorul general al Romaniei cere Consiliului Superior al Magistraturii incetarea detasarii la Ministerul Justitiei a secretarilor de stat Haineala si Sima

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii incetarea detasarii la Ministerul Justitiei a procurorilor Oana Schmidt-Haineala si Constantin Sima, in contextul anchetei Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la elaborarea ordonantelor.

CSM a decis retragerea procurorilor Constantin Sima si Oana Schmidt-Haineala de la Ministerul Justitiei, la solicitarea Procurorului general (VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii a decis retragerea detasarii procurorilor Constantin Sima si Oana Schmidt-Haineala de la Ministerul Justitiei. Decizia a fost luata in urma unei solicitari a.

Procurorul general al Romaniei a cerut CSM sa anuleze detasarile la Justitie ale procurorilor-secretari de stat Oana Schmidt-Haineala si Constantin Sima

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii incetarea detasarii la Ministerul Justitiei a procurorilor Oana Schmidt-Haineala si Constantin Sima, in contextul anchetei Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la elaborarea actelor normative.

Procurorul general al Romaniei a cerut CSM sa ridice avizele secretarilor de stat Oana Schmidt-Haineala si Constantin Sima

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii incetarea detasarii la Ministerul Justitiei a procurorilor Oana Schmidt-Haineala si Constantin Sima, in contextul anchetei Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la elaborarea actelor normative.

Scandalul ordonantelor. Soarta adjunctilor lui Florin Iordache la Ministerul Justitiei, discutata azi de CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) discuta astazi cererea procurorului general Augustin Lazar de incetare a detasarii la Ministerul Justitiei a secretarilor de stat Constantin Sima si Oana Schmidt Haineala. Schimbarea acestora din functii a fost solicitata pentru a asigura derularea cercetarilor DNA care au ca obiect imprejurarile elaborarii proiectului de ordonanta privind modificarea Codurilor Penale.

CSM a decis retragerea Oanei Haineala si a lui Constantin Sima de la Ministerul Justitiei. Florin Iordache: Solicitarea procurorului general nu are temei juridic

Consiliul Superior al Magistraturii a decis, vineri, retragerea lui Constantin Sima si Oana Haineala din functiile de secretari de stat in Ministerul Justitiei.

Augustin Lazar cere retragerea a doi procurori de la Ministerul Justitiei. Unul dintre ei este in acest moment chiar Ministru interimar, dupa ce Iordache i-a delegat atributiile

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa retraga detasarea procurorilor Oana Schmidt-Haineala si Constantin Sima de la Ministerul Justitiei.

Oana Schmidt Haineala a demisionat din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei

Oana Schmidt Haineala i-a trimis vineri premierului demisia din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, pe care o ocupa din 16 ianuarie, conform News. ro .

Secretarul de stat din Ministerul Justitiei neaga vehement contopirea DNA cu DIICOT: Este o mizerie aceasta informatie

Secretarul de stat din Ministerul Justitiei, Oana Schmidt Haineala, a negat vehement informatia cum ca s-ar pregati o unire a DNA si DIICOT. Declaratia secretarului de stat a fost transmisa de jurnalistii de la News. ro.

Ministerul Justitiei a confirmat ca DNA i-a cerut toate documentele in legatura cu redactarea ordonantei

Ministerul Justitiei a confirmat ca DNA i-a cerut toate documentele in legatura cu redactarea ordonantei de urgenta ce modifica legislatia penala, informeaza HotNews. De altfel,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )