Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM, despre decizia CC: Poate de data aceasta vom fi si noi consultati.

România Liberă România Liberă,
CSM, despre decizia CC: Poate de data aceasta vom fi si noi consultati.

Vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Gheorghe Muscalu, a declarat ca se astepta la decizia CCR pe tema modificarilor aduse Codului Penal si ca spera ca CSM va fi consultat odata cu retrimiterea actelor normative in Parlament, informeaza Mediafax. In aceasta situatie neconstitutionalitatea modificarilor aduse Codului Penal, n. r. ), legile se vor intoarce in Parlament si vor fi lansate in dezbatere publica. Poate de data aceasta vom fi consultati si noi. Marturisesc ca ma . continuă pe România Liberă

Vicepresedintele CSM, despre decizia CC: Poate de data aceasta vom fi si noi consultati

Vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Gheorghe Muscalu, a declarat miercuri ca se astepta ca CC sa decida ca modificarile aduse Codului Penal sunt neconstitutionale. El a precizat ca, odata cu retrimiterea actelor nromative in.

Vicepresedintele CSM, despre decizia CC privind Codul Penal: Poate de data aceasta vom fi si noi consultati

Vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Gheorghe Muscalu, a declarat miercuri, ca se astepta ca CC sa decida ca modificarile aduse Codului Penal sunt neconstitutionale, precizand ca, odata cu.

Vicepresedintele CSM despre decizia Curtii Constitutionale: Poate de data aceasta vom fi si noi consultati

Vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Gheorghe Muscalu, a declarat miercuri ca se astepta ca judecatorii Curtii Constitutionale sa decida ca modificarile aduse Codului Penal sunt neconstitutionale. Mai mult, acesta a precizat ca, odata cu retrimiterea actelor normative in Parlament, poate va fi si CSM consultat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )