Libnet.ro
UNICEF

07:30

CSM discuta astazi proiectul de ordonanta privind selectarea procurorului european

Hotnews Hotnews,
 CSM discuta astazi proiectul de ordonanta privind selectarea procurorului european

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii discuta marti proiectul ordonantei de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

CSM a avizat favorabil proiectul de OUG privind selectarea procurorului european

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul de ordonanta de urgenta privind selectarea procurorului european. Decizia a fost luata cu o majoritate de 17 voturi pentru si 1 vot impotriva.

CSM a avizat favorabil proiectul de OUG privind selectarea procurorului european

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul de ordonanta de urgenta privind selectarea procurorului european.

Guvernul adopta OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de astazi OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European, a anuntat la debutul reuniunii Executivului premierul Viorica Dancila.

UPDATE Guvernul a adoptat OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European

Guvernul a adoptat in sedinta de astazi OUG privind selectarea procurorilor pentru Parchetul European, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la finalul sedintei Executivului.

CSM, aviz favorabil pentru OUG privind selectia pentru functia de procuror european

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil, marti, proiectul ordonantei de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei. Plenul Consiliului.

Dragnea: Cred ca este in regula ordonanta privind modificarea legilor justitiei si era necesara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut marti seara ca ordonanta de urgenta privind modificarea legilor justitiei era necesara si ca a respectat principiul transparentei. Citeste si: Tudorel Toader,.

Guvernul a adoptat Ordonanta privind majorarea alocatiilor pentru copii, amendament despus de deputatul PNL Robert Sighiartau

Guvernul a adoptat marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate incepand cu 1 martie. Initiativa a apartinut PNL-istului Robert Sighiartau. Astfel, alocatiile vor .

Guvernul a adoptat Ordonanta privind majorarea alocatiilor pentru copii

Guvernul a adoptat marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate incepand cu 1 martie. Masura a fost adoptata in urma unui amendament depus de PNL la legea bugetului, insa PSD se lauda ca alocatiile vor crestere datorita coalitiei, care a identificat corect sursa de finantare.

IN CONTEXTUL DEZBATERILOR DIN JURUL OUG 114 Bancherii discuta astazi cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Conducerea Acociatiei Romane a Bancilor ARB) si alti reprezentanti ai unor institutii financiar-bancare urmeaza sa discute, astazi la ora 15. 00, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform unui anunt de presa. Amintim ca, in aceste zile, au loc dezbateri in jurul OUG 114/2018, care, pe langa altele, introduce o taxa pe activele bancare in functie de nivelul indicelui ROBOR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )