Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM discuta cererile de pensionare a 19 judecatori; fosta sefa a iCCJ, Cristina Tarcea, pe lista

Hotnews Hotnews,
 CSM discuta cererile de pensionare a 19 judecatori; fosta sefa a iCCJ, Cristina Tarcea, pe lista

Sectia pentru judecatori a CSM discuta joi cererile de pensionare depuse de 19 judecatori, printre care se afla si Cristina Tarcea, fosta sefa a inaltei Curti de Casatie si Justitie. Totodata, sunt dezbatute si cererile de pensionare depuse de intreaga conducere a Curtii de Apel Timisoara. continuă pe Hotnews

CSM discuta astazi cererile de pensionare depuse de mai multi judecatori, intre care si fosta sefa a ICCJ Cristina Tarcea

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) discuta, joi, cererile de pensionare depuse de mai multi magistrati, dupa adoptarea legii privind eliminarea pensiilor speciale. intre judecatorii care vor se se pensioneze se afla fosta sefa a ICCJ Cristina Tarcea. De la Curtea de Apel Timisoara, cer pensionarea, atat presedintele, cat si ambii vicepresedinti.

Fosta sefa TAROM, anchetata: Ce ar fi facut cu banii de chirie pe care ii primea de la companie

Politia Ilfov o ancheteaza pe Madalina Mezei, fosta sefa a TAROM, in legatura ca modul in care a folosit banii pentru chirie pe care ii primea de la compania aeriana.

CSM discuta astazi cererile de pensionare depuse de mai multi judecatori

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) discuta, joi, cererile de pensionare depuse de mai multi magistrati, dupa adoptarea legii privind eliminarea pensiilor speciale.

Cristina Tarcea, fosta sefa a Curtii Supreme, cere sa se pensioneze din magistratura

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) urmeaza sa discute, joi, cererea de pensionare depusa de Cristina Tarcea, fost presedinte al Instantei supreme.

Val de pensionari in magistratura: CSM a avizat eliberarea din functie a 12 procurori; alti 19 judecatori asteapta aprobarea

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a aprobat marti eliberarea din magistratura, prin pensionare, a 12 procurori, informeaza Agerpres. Printre cei pensionati se afla si procurori de la DNA, DIICOT sau Parchetul General.

Fosta sefa a instantei supreme Cristina Tarcea cere sa iasa la pensie

Fostul presedinte al instantei supreme Cristina Tarcea vrea sa se pensioneze, iar solicitarea acesteia urmeaza sa fie discutata joi de catre judecatorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )