Libnet.ro
UNICEF

19:00

CSM: Proiectul de Cod penal primit spre consultare nu cuprindea propunerile de modificare a articolului privind abuzul n serviciu

Hotnews Hotnews,
 CSM: Proiectul de Cod penal primit spre consultare nu cuprindea propunerile de modificare a articolului privind abuzul n serviciu

Consiliul Superior al Magistraturii precizeaza joi ca proiectul de modificare a Codului penal pe care l-a primit spre consultare de la Parlament nu cuprindea si propunerile de modificare a articolului 297, referitor la abuzul in serviciu, scrie Agerpres. Potrivit unei precizari publicate pe site-ul CSM, reactia vine in urma afirmatiilor facute de senatorul PSD Liviu Pop la RFI. continuă pe Hotnews

Reactia CSM la Codul Penal: Proiectul nu cuprindea modificari la abuzul in serviciu

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a afirmat ca proiectul de Cod Penal pe care l-a primit pentru avizare nu cuprindea aspecte legate de modificarea abuzului in serviciu. CSM ii raspunde lui Liviu Pop.

Forumul Judecatorilor critica proiectul de Cod Penal

Magistratii sunt nemultumiti de modul in care parlamentarii puterii au ales sa modifice Codul Penal si sa dez-incrimineze total sau partial multe dintre infractiunile care privesc lupta anticoruptie.

Noul cod penal: Europa avertizeaza Romania dupa schimbarile facute de PSD

Dupa adoptarea modificarilor la noul cod penal, Comisia Europeana a avertizat autoritatile de la Bucurest in privinta riscurilor la care se expune tara noastra. Trecand peste manifestarile din mediul online vizavi de schimbarile aduse legii justitiei de catre PSD, ALDE si UDMR, mai importanta este opinia Comisiei Europene pe marginea subiectului. Din cate se pare, [].

Daca centrala de la Cernavoda bubuie, pe viitor nu va fi infractiune. USR, despre pericolul adoptarii noului Cod Penal

Noul Cod Penal a ajuns miercuri la vot in Camera Deputatilor, dupa ce a trecut pe repede-inainte prin votul Comisiei Iordache, de doua ori, si prin Senat. Pana acum, in sedinta Camerei Deputatilor,.

Dan Barna: Sunt convins ca acest Cod penal pentru INFRACTORI nu va intra in vigoare. Guvernul si Parlamentul au devenit o casa de avocatura pentru Dragnea

Liderul USR, Dan Barna, s-a aratat convins ca acest Cod penal pentru infractori promovat de majoritatea PSD-ALDE din Parlament nu va intra in vigoare. Am foarte mare incredere si sunt cumva convins ca acest.

Dan Barna: Sunt convins ca acest Cod penal pentru infractori nu va intra n vigoare

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat marti ca este convins ca acest Cod penal pentru infractori nu va intra in vigoare si ca partidul pe care il conduce va castiga lupta pentru justitie, relateaza Agerpres.

Noul Cod penal, votat in Senat. PSD grabeste procedurile, astfel incat Codul sa ajunga la Camera Deputatilor chiar miercuri

Coalitia PSD-ALDE a reusit sa treaca prin Senat noul Cod penal. PSD ar vrea sa grabeasca procedurile, astfel incat Codul sa ajunga chiar miercuri la vot si in Camera Deputatilor, sustin surse B1.

Oameni de afaceri: Functionarii care ne produc pierderi primesc protectie suplimentara prin noul Cod penal

Functionarii care cauzeaza ilegal pierderi unor firme primesc protectie suplimentara prin redefinirea abuzului in serviciu si eliminarea infractiunii de neglijenta in serviciu, prevazute de modificarile la Codul penal, adoptate de majoritatea parlamentara, se plang antreprenorii membri ai Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

SCANDAL in Senat, la votul noului Cod Penal. Parlamentarii nu stiu sa numere. Coalitia PSD-ALDE, salvata de.... UDMR!

Sedinta Senatului in care trebuie votate modificarile la Codul penal a inceput, cum era de asteptat,cu scandal. Social-democratul Adrian Tutuianu sustine ca, la inceputul lucrarilor, exista cvorumul,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )