Libnet.ro
UNICEF

07:45

CSM respinge una dintre actiunile disciplinare ale Inspectiei Judiciare impotriva lui Kovesi (surse)

România Liberă România Liberă,
CSM respinge una dintre actiunile disciplinare ale Inspectiei Judiciare impotriva lui Kovesi (surse)

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, l. continuă pe România Liberă

MINISTRUL ROXANA MINZATU: Una dintre prioritatile Romaniei - investitia in domeniul medical

Una dintre prioritatile Romaniei ramane investitia in domeniul medical, in tot ceea ce inseamna cladiri, infrastructura, dotari, formare profesionala si screening, si vom face tot posibilul sa obtinem cele mai bune rezultate in viitoarele programe, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, la o intalnire cu presa ce a avut loc la Bruxelles.

intarzieri si de 9 ore la cursele Blue Air. Situatia a fost cauzata de o defectiune tehnica minora la una dintre aeronavele companiei

Mai multe curse Blue Air au intarzieri de pana la 9 ore, pe Aeroportul Otopeni, cauza fiind o defectiune tehnica la una dintre aeronavele companiei. Dupa ce compania a decis ca aeronava sa ramana la sol, celelalte curse au ajuns la intarizeri de pana la 9 ore, cum e cea spre Barcelona, relateaza Mediafax.

CSM a respins a treia actiune disciplinara a Inspectiei Judiciare fata de Laura Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins, luni, una dintre actiunile Inspectiei Judiciare care o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi. Fosta sefa a DNA era acuzata ca ar fi inserat date confidentiale intr-un comunicat de presa. in cazul unei alte actiuni disciplinare, in care este cercetat si Marius Iacob, decizia a fost amanata pentru 18 septembrie.

Kovesi, scapata la CSM. Procurorii au respins acuzatiile Inspectiei Judiciare

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, luni, una dintre actiunile formulate de Inspectia Judiciara impotriva fostului procuror-sef al DNA Laura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )