Libnet.ro
UNICEF

14:15

CSM a suspendat-o pe Alina Bica din functia de procuror

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM a suspendat-o pe Alina Bica din functia de procuror

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat astazi suspendarea Alinei Bica din functia de procuror in cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, ca urmare a trimiterii acesteia in judecata, arata un comunicat publicat pe site-ul CSM. continuă pe Ziarul Bursa

CSM a suspendat-o pe Alina Bica din functia de procuror

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat astazi suspendarea Alinei Bica din functia de procuror in cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, ca urmare a trimiterii acesteia in judecata, arata un comunicat publicat pe site-ul CSM.

CSM a suspendat-o pe Alina Bica din functia de procuror

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat marti suspendarea Alinei Bica din functia de procuror in cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, ca urmare a trimiterii acesteia in judecata.

Procurorii Alina Bica si Emilian Eva, SUSPENDATI din functie de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) i-a suspendat astazi pe Alina Bica si Emilian Eva din functiile de procuror in cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, respectiv procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Alina Bica si Emilian Eva, suspendati din functie de CSM

Alina Bica si Emilian Eva au fost suspendati din functie de CSM. Procurorul Emilian Eva de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a fost trimis in judecata marti, in stare de arest preventiv, pentru luare de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )