Libnet.ro
UNICEF

12:30

CSMS Iasi, eliminata din Europa League

Online Sport Online Sport,
CSMS Iasi, eliminata din Europa League

Echipa CSMS Iasi a pierdut mansa retur a dublei cu Hajduk Split, scor 1-2 1-1), si astfel a parasit Europa League inca din turul 2 preliminar. In tur, la Iasi, fusese 2-2. continuă pe Online Sport

Vizioneaza legal meciurile din Europa League de astazi

Partidele din Europa League se vad astazi pe Betano. com - cea mai noua agentie legala online de pariuri. Apasa aici pentru program si pentru a vedea meciurile.

LIVE Hajduk Split-CSMS Iasi (21:45) in turul 2 preliminar din Europa League

CSMS Iasi disputa joi seara de la 21:45, live text in aceasta pagina, returul dublei cu Hajduk Split din Croatia. In tur a fost 2-2.

LIVE Hajduk Split-CSMS Iasi 1-1. Ciucur egaleaza

CSMS Iasi disputa joi seara de la 21:30, live text in aceasta pagina, returul dublei cu Hajduk Split din Croatia. In tur a fost 2-2.

Arbitru francez la returul dintre CSMS Iasi si Hajduk Split

UEFA a anuntat, marti, brigada care va oficia la partida retur dintre CSMS Iasi si Hajduk Split din turul 2 preliminar al Europa League.

Calificare, cuvantul de ordine la CSMS Iasi inaintea returului cu Hajduk Split

Echipa CSMS Iasi va disputa, joi seara de la 21:45, mansa retur a dublei cu Hajduk Split din turul 2 preliminar al Europa League.

Avancronica Hajduk Split-CSMS Iasi (LIVE, 21:45)

Seara decisiva pentru CSMS Iasi, prima echipa din Romania intrata in sezonul 2016/2017 al cupelor europene. In tur, CSMS Iasi si Hajduk Split au terminat la egalitate, scor 2-2, dupa ce formatia din Copou a avut 2-0 la jumatatea primei reprize. Croatii au egalat printr-un gol norocos la ultima faza a meciului.

Aventura incheiata! CSMS Iasi a fost invinsa de Hajduk Split si a ratat accesul in turul trei preliminar al Ligii Europa

Formatia CSMS Iasi a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa croata Hajduk Split, in mansa secunda a turului doi preliminar al Ligii Europa.

S-a inceput cu...o amanare. Cand se va juca meciul dintre Steaua si CSMS Iasi, din prima etapa a Ligii I

Partida Steaua - CSMS Iasi, care ar fi trebuit sa se dispute duminica, in prima etapa a Ligii I, a fost amanata. Iesenii joaca joi returul cu Hajduk Split, din turul doi preliminar al Ligii Europa, iar Steaua joaca marti cu Sparta Praga, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Liga 1: Meciul dintre Steaua Bucuresti si CSMS Iasi, oficial amanat

CSMS Iasi a obtinut amanarea partidei din prima etapa a noului sezon din Liga 1 la fotbal. Iesenii au fost programati sa evolueze duminica seara, de la ora 21:00, pe Arena Nationala, in compania echipei Steaua Bucuresti.

Meciul Steaua - CSMS Iasi, din prima etapa a Ligii 1, a fost amanat

Meciul Steaua - CSMS Iasi, care era programat duminica, 23 iulie, in prima etapa a Ligii 1, a fost amanat pe motivul ca, peste mai putin de 48 de ore de la partida cu iesenii, Steaua ar fi urmat sa joace cu Sparta Praga, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )