Libnet.ro
UNICEF

12:45

CTP, atacat si luat in ras de Cezar Ouatu: Daca il descopeream mai devreme, il luam in ...

România Liberă România Liberă,
CTP, atacat si luat in ras de Cezar Ouatu: Daca il descopeream mai devreme, il luam in ...

A venit randul lui Cezar Ouatu sa-l ia in ras pe Cristian Tudor Popescu, despre care a spus ca, daca il descoperea mai devreme, il lua in backing vocal. Eu vreau sa-i spun domnului Popescu ca asa cum dumnealui are un tata Popescu si duce cu mandrie numele asa duc eu cu mandrie numele de Ouatu. Ieri a fost o zi grea pentru ca s-au implinit trei ani de la moartea tatalui meu si pe mine ma jigneste aceasta gluma previzibila cu Ouatu. Asta e numele meu de familie. Eu il respect ca jurnalist si . continuă pe România Liberă

Cezar Ouatu ii raspunde lui CTP: Daca stiam de calitatile lui, il luam ca backing vocal la Malmo

Intors in tara dupa experienta de la Eurovision, reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, a dat piept cu unul dintre cei mai aspri critici ai sai. Dupa ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a imitat pe.

Viata lui Cezar Ouatu dupa Eurovision!

Cezar Ouatu a revenit in tara dupa experienta Eurovision. Artistul sustine ca a facut o figura frumoasa la Malmo, chiar daca nu a obtinut un loc mai bun in clasament si se pregateste acum pentru noi proiecte. El va lansa o piesa alaturi de Smiley. Continue reading .

Cezar Ouatu a fost parasit de Angela Gheorghiu inaintea finalei Eurovision 2013

Cezar Ouatu a fost parasit de iubita sa, soprana Angela Gheorghiu, chiar in ziua finalei Eurovision 2013, relateaza Ziarul National. Apropiati ai celor doi au declarat ca soprana l-ar fi vizitat pe Ouatu in.

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu, UN CUPLU dincolo de scena. Vezi ce spun despre relatia lor speciala

Invitati in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, soprana Angela Gheorghiu si contratenorul Cezar Ouatu au vorbit despre sansa de a se cunoaste, atat in muzica, cat si in viata.

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu, despre zvonurile privind o legatura amoroasa: Artistii au sentimente mai puternice

Soprana Angela Gheorghiu a fost invitata joi seara la emisiunea Sinteza zilei difuzata de postul Antena 3, unde a vorbit despre cariera sa, dar si despre controversata participare a lui Cezar Ouatu la Eurovision. in a doua parte a emisiunii, contratenorul a aparut, de asemenea, ca invitat-surpriza.

Cezar Ouatu, lipsit de modestie? Considera ca a avut cea mai buna piesa din istoria participarii Romaniei la Eurovision!

Cezar Ouatu considera ca a avut cea mai buna piesa si cel mai bun show cu care Romania a participat vreodata la Eurovision. Declaratiile sale vin sa jigneasca colegii de breasla care ne-au reprezentat tara anii trecuti, avand rezultate mai bune in clasamentul final. Continue reading .

Cezar Ouatu s-a intors din Suedia: Am primit complimente sincere din partea lui Loreen, Jean Paul Gaultier si alte peronalitati

Cezar Ouatu s-a intors duminica noaptea din Suedia. El s-a declarat multumit de prestatia sa din concurs si a punctat faptul ca rezultatul a fost influentat geopolitic. Desi, Romania, s-a clasat pe locul 13 la.

Cezar Ouatu, cel mai votat artist de catre publicul italian la Eurovision. Juriul i-a anulat romanului avantajul

Desi a fost cel mai votat artist de catre publicul italian la Eurovision, strangand 23,20% dintre voturile din Italia, juriul i-a anulat luiCezar Ouatu acest avantaj, potrivit cifrelor publicate pe.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )