Libnet.ro
UNICEF

11:30

CTP, confruntare cu Prelipceanu dupa emisiunea cu Firea: Ce merit ati avut? Ati subestimat-o, nu v-ati pregatit

Adevărul Adevărul,
CTP, confruntare cu Prelipceanu dupa emisiunea cu Firea: Ce merit ati avut? Ati subestimat-o, nu v-ati pregatit

Cristian Tudor Popescu a fost invitat joi seara in emisiunea realizatorului Cosmin Prelipceanu, dupa ce l-a criticat pentru prestatia din emisiunea in care a avut-o invitata pe Gabriela Firea. Gazetarul a fost de parere ca Prelipceanu nu a facut decat sa taca asurzitor si sa dea din cap aprobator. continuă pe Adevărul

CTP, reactie dura la adresa lui Cosmin Prelipceanu dupa emisiunea cu Firea: Principala ocupatie a fost sa taca asurzitor si sa dea din cap aprobator

Cristian Tudor Popescu il critica dur pe realizatorul Cosmin Prelipceanu pentru prestatia din emisiunea in care a avut-o invitata pe Gabriela Firea, fiind de parere ca nu a facut decat sa taca asurzitor si sa dea din cap aprobator. Mai mult, jurnalistul avertizeaza ca daca un astfel de episod se va repeta, va incheia colaborarea cu Digi24.

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Digi 24: CTP, despre teoria lui Lazaroiu - Firea vs Dancila: Se autotorpileaza Dancila mult mai eficient

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre teoria prezentanta de sociologul Sebastian Lazaroiu potrivit careia Gabriela Firea o saboteaza pe Viorica Dancila, pentru ca aceasta sa nu-si atinga obiectivul din alegeri, respectiv accederea in turul al doilea al prezidentialelor.

Pro TV renunta la colaborarea cu Dana Budeanu, dupa scandalul Firea-spitalul oncologic pentru copii

Pro TV anunta, joi, ca renunta la colaborarea cu Dana Budeanu, autoarea mesajului distribuit de primarul Gabriela Firea, referitor la spitalul oncologic pentru copii. Dana Budeanu comenta vestimentatia vedetelor la emisiunea Vorbeste lumea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )