Libnet.ro
UNICEF

11:15

CTP, critica deosebita la adresa lui Augustin Lazar: Cum sa treci peste asa ceva?

Playtech Playtech,
CTP, critica deosebita la adresa lui Augustin Lazar: Cum sa treci peste asa ceva?

Cristian Tudor Popescu a comentat informatia potrivit careia Augustin Lazar a refuzat de doua ori eliberarea lui Iulius Filip, disident al regimului Ceausescu, in perioada in care procurorul general al Romaniei era presedinte al comisiei de liberari conditionate din Penitenciarul Aiud. Jurnalistul este de parere ca incriminarea lui Augustin Lazar nu este intemeiata, insa nu [] . continuă pe Playtech

Lider PSD, atac la adresa lui Augustin Lazar: A actionat ca un adevarat slujbas incovoiat de spate. Ar trebui sa plece

Presedintele PSD Neamt si al Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, l-a criticat pe Augustin Lazar, spunand ca are doua probleme: una institutionala si alta de constiinta. Iohannis nu e Iisus.

Augustin Lazar da in judecata Inspectia Judiciara si cere ca Adina Florea sa fie cercetata disciplinar

Augustin Lazar lanseaza un nou atac la adresa procurorului care a pus-o sub invinuire pe Laura Codruta Kovesi. Dupa ce Inspectia Judiciara a constatat ca Adina Florea nu se face vinovata de publicarea.

Olguta Vasilescu, VEHEMENTA la adresa lui Augustin Lazar: Sa plece imediat din functia de procuror general

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu ii solicita procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, sa isi dea demisia imediat. Fostul ministru al Muncii il ataca dur pe Lazar, dupa ce in presa au.

Cazul disidentului Iulius Filip - Dela0.ro a discutat cu membri ai comisiei de liberari si cu disidenti inchisi la Aiud: O rotita in angrenajul dictaturii: cazul procurorului Augustin Lazar

Publicatia Dela0. ro i-a contactat pe doi dintre cei care au facut parte, alaturi de Augustin Lazar, din comisia pentru liberare a detinutilor din Penitenciarul Aiud, respectiv Petru Silaghi si Marius Coldea Rusu, si a discutat cu mai multi detinuti politici inchisi la Aiud in anii 1980, in incercarea de a stabili care sunt faptele in acuzatiile aduse de o parte a presei procurorului general al Romaniei. Articolul, O rotita in angrenajul dictaturii: cazul procurorului Augustin Lazar, se incheie cu o scrisoare adresata in 1986 de disidentul Iulius Filip presedintelui comisiei de liberare conditionata de la Penitenciarul Aiud, Augustin Lazar, la o saptamana dupa ce comisia decisese pentru a doua oara ca nu e cazul unei eliberari.

AUGUSTIN LAZAR: Drama unor fosti detinuti politici, folosita pentru denigrarea mea

Procurorul general Augustin Lazar a scris, vineri, pe Facebook, ca respinge orice acuzatii potrivit carora ar fi dispus sanctionarea disciplinara a vreunei persoane condamnata penal, pe vremea cand era procuror delegat la Comisia de liberare conditionata a Penitenciarului Aiud. Lazar afirma ca drama unor fosti detinuti politici este folosita de pentru denigrarea sa, in conditiile in care si-a depus candidatura pentru un nou mandat.

Augustin Lazar, reactie dupa ce al doilea detinut politic il acuza ca i-a refuzat eliverarea conditionata

Augustin LAzar a transmis un mesaj prin intermediul contului de Facebook al Ministerului Public. Mesaj al procurorului general Augustin Lazar in legatura cu anumite aspecte difuzate intr-o emisiune televiz.

Augustin Lazar, reactie dupa ce al doilea detinut politic il acuza ca i-a refuzat eliberarea conditionata

Augustin LAzar a transmis un mesaj prin intermediul contului de Facebook al Ministerului Public. Mesaj al procurorului general Augustin Lazar in legatura cu anumite aspecte difuzate intr-o emisiune televiz.

O noua victima rupe tacerea. Povestea eroului trimis de Augustin Lazar la carcera

O noua victima a lui Augustin Lazar rupe tacerea la Antena 3. Ioan Muntean este omul umilit de Lazar la Aiud. Povestea eroului trimis de Augustin Lazar la carcera in anul 1977 scriitorul Paul Goma a.

Adevarul despre Augustin Lazar si detinutul politic din comunism. Ce a semnat si ce inseamna

Augustin Lazar se apara in scandalul iscat dupa ce s-a aflat ca in 1985 si 1986 a respins cererea de eliberare conditionata a unui detinut politic. Procurorul general al Romaniei respinge orice acuzatii potrivit carora ar fi dispus sanctionarea disciplinara a vreunei persoane condamnata penal si sustine ca drama unor fosti detinuti politic este folosita [] .

Mihai Gadea: S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar

S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar. Citeste si: Sinteza zilei. Document exclusiv: Cum a fost rasplatit Augustin Lazar de dictatura comunista Un nou interviu cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )