Libnet.ro
UNICEF

23:00

CTP: Domnule Iohannis, era mai pregatita Dancila cand ati numit-o in functie?

B1 B1,
CTP: Domnule Iohannis, era mai pregatita Dancila cand ati numit-o in functie?

Cristian Tudor Popescu sustine solicitarea presedintelui Iohannis privind demisia premierului Viorica Dancila. Jurnalistul este de parere ca declaratia lui Iohannis este absolut justificata de prestatia. continuă pe B1

CTP: Domnule Iohannis, era mai pregatita Dancila caand ati numit-o in functie?

Cristian Tudor Popescu sustine solicitarea presedintelui Iohannis privind demisia premierului Viorica Dancila. Jurnalistul este de parere ca declaratia lui Iohannis este absolut justificata de prestatia.

CTP: Presedintele Iohannis ncearca sa mai cstige niste capital politic

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca solicitarea lui Klaus Iohannis, privind demisia premierului Viorica Dancila este o declaratie politica, pentru a castiga capital politic, dar absolut justificata de prestatia prim-ministrului.

CTP explica de ce a cerut Iohannis demisia premierului Viorica Dancila

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat vineri, pentru Agerpres, ca solicitarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, privind demisia premierului Viorica Dancila este o declaratie politica, ofensiva,.

Iohannis, despre vizita lui Dancila n Israel: Chiar daca PSD-ului nu i convine, eu sunt presedintele Republicii / Cu siguranta o sa o ntreb cu ce ocazie a plecat, fara macar ca din politete sa ma sune

Klaus Iohannis a declarat joi ca ii va cere explicatii premierului Viorica Dancila despre vizita in Israel, subliniind ca el este presedintele Republicii, chiar daca PSD-ului nu ii convine, si, in aceasta calitate, raspunde de politica externa a Romaniei.

Klaus Iohannis, despre vizita premierului Dancila la Israel: Vizita premierului e ciudata. Nu vorbeste in Israel despre Romania, vorbeste despre Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la Bacau despre plecarea premierului Dancila in Israel, dar si despre presupusele stenograme care au aparut cu privire la discutia intre premier si seful.

L-a cunoscut pe cand avea doar 17 ani, iar el era mai in varsta chiar si decat tatal ei. Cand suntem impreuna... - Ce fac cei doi acasa este de-a dreptul uimitor

O tanara de 17 ani s-a indragostit de un barbat de 44 de anu, cu trei copii, mai in varsta decat propriul sau tata, iar acum spune ca viata nu ar putea fi mai frumoasa. Avalon, o britanica in.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )