Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP isi continua tirada despre Maradona: Vreti sa plang un om care a murit eroic din pricina excesului dement de droguri?

Adevărul Adevărul,
CTP isi continua tirada despre Maradona: Vreti sa plang un om care a murit eroic din pricina excesului dement de droguri?

Cristian Tudor Popescu le-a raspuns celor care i-au criticat editorialul acid la adresa lui Diego Maradona si a continuat sa explice de ce geniul Maradona nu poate fi separat de omul Maradona si ca acesta din urma era un personaj repugnant. Legendele nu poarta pantofi, n-au chiloti, nu transpira. Legendele sunt legende. Legenda Maradona e in regula. Daca vorbim, insa, si de omul Maradona, acestea sunt faptele, a explicat CTP. continuă pe Adevărul

Digi24: CTP, la moartea lui Maradona: Vreti sa plang pentru un om care a trisat continuu in sport?!

De ce despre morti numai de bine? Trebuie spus adevarul! arata gazetarul. Stiu ca am de-a face iarasi cu oameni nevaccinati din punct de vedere mental, care nu sunt imuni la absurditate, la lipsa de logica, nu sunt imunizati, a comentat CTP.

CTP, desfiintat! Ilie Nastase l-a facut praf dupa editorialul despre Maradona: E Diavolul in persoana!

Textul de opinie in care Cristian Tudor Popescu a amintit de toate derapajele comportamentale ale lui Diego Maradona a starnit o reactie furibunda nu doar in mediul virtual, ci si din partea primului lider ATP din istorie.

Hagi, cuvinte mari despre Maradona

Gheorghe Hagi a reactionat printr-un mesaj emotionant la vestea mortii lui Diego Armando Maradona, marele jucator argentinian plecat dintre noi la varsta de 60 ani in urma unui atac de cord.

Gabi Balint despre Maradona: Parca mi-a murit cineva drag

Fostul international Gavrila Pele Balint a comentat plecarea dintre noi a marelui Diego Armando Maradona.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )