Libnet.ro
UNICEF

10:30

CTP, replica acida pentru Raluca Turcan, dupa ce a picat Guvernul. Aia e fata de Popa Prostu

Playtech Playtech,
CTP, replica acida pentru Raluca Turcan, dupa ce a picat Guvernul. Aia e fata de Popa Prostu

Cristian Tudor Popescu a reactionat intr-un mod foarte efervescent, dupa anuntul ca motiunea de cenzura a trecut si Guvernul condus de Ludovic Orban a picat. in acest sens, gazetarul a lansat un nou atac la adresa Ralucai Turcan, intr-o interventie televizata, in aceasta dupa-amiaza de miercuri. CTP, replica acida pentru Raluca Turcan, dupa ce a . continuă pe Playtech

Raluca Turcan, dupa motiunea de cenzura: Am reusit sa ducem la capat multe din masurile promise. PNL continua sa lupte

Raluca Turcan a declarat, dupa ce motiunea de cenzura a trecut si Guvernul Orban a fost demis, ca in aceste trei luni de guvernare au reusit sa indeplineasca multe promisiuni, in ciuda unui Parlament ostil si a fabricii de fake news a PSD.

RALUCA TURCAN: Parlamentul a dat astazi 261 voturi nu impotriva unui Guvern, ci a unui principiu democratic important

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca Parlamentul a dat 261 voturi nu impotriva unui Guvern, ci a unui principiu democratic important: reprezentativitate autentica pentru alesii locali. Turcan afirma ca urmeaza alegeri locale si parlamentare, iar romanii trebuie sa decida cum doresc sa fie condusa Romania: cu franele trase, ca pe vremea guvernarii PSD, sau cu pedala de acceleratie apasata pana la capat?.

RALUCA TURCAN: Am intrat in linie dreapta pentru a valorifica fiecare euro pus la dispozitie de UE

Vicepremierul Raluca Turcan anunta, marti seara, ca s-a intrat in linie dreapta pentru a valorifica fiecare euro pus la dispozitie de Uniunea Europeana.

RALUCA TURCAN: Am deranjat multe interese in sistemul de sanatate

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, duminica, in cadrul Consiliul National al PNL, ca Guvernul va continua cu implementarea masurilor liberale.

Raluca Turcan: Pregatim un amplu set de masuri de debirocratizare. Suntem capabili sa guvernam Romania pentru cel putin patru ani de acum inainte

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, duminica, la reuniunea Consiliului National al PNL, ca Executivul liberal pregateste un amplu set de masuri de debirocratizare si este pregatit sa guverneze.

Raluca Turcan (PNL): in cele 3 luni de guvernare, am reusit sa ducem la capat multe dintre masurile promise, in ciuda unui Parlament ostil si a fabricii de fake news a PSD

PNL a reusit sa duca la capat multe dintre masurile promise, in ciuda unui Parlament ostil si a fabricii de fake news a PSD, a afirmat Raluca Turcan, vicepremier in cabinetul de ministri demis miercuri.

Turcan, dupa liberalizarea programelor nationale de sanatate: Pacientii in stare critica vor beneficia mai repede de interventii in cel mai apropiat spital NU se privatizeaza niciun serviciu medical!

Liberalizarea programelor nationale de sanatate, introdusa de Guvernul Orban prin OUG, va salva vieti, a afirmat vicepremierul Raluca Turcan, care a explicat ca, astfel, pacientii in stare critica vor beneficia.

Vicepremierul Raluca Turcan, la Consiliul National al PNL: Am atins o maturitate politica ce nu o mai are niciun partid

Vicepremierul Raluca Turcan a prezentat, duminica, la Consiliul National al PNL, raportul de activitate al Guvernului.

Vicepremierul Raluca Turcan, la Consiliul National al PNL: Ne-am propus sa schimbam Romania, cu toata forta

Vicepremierul Raluca Turcan a prezentat, duminica, la Consiliul National al PNL, raportul de activitate al Guvernului.

Anunt important pentru Mihai Bobonete, dupa ce s-a relansat la PRO TV cu emisiunea Pe Bune

Schimb de planuri pentru Mihai Bobonete? Ce anunt important a primit celebrul comediant si care a fost impactul dupa prima editie? Primele echipe care au luat parte la primul joc s-au distrat pe cinste. Anunt important pentru Mihai Bobonete! Aseara, 3 februarie, a avut loc prima editie a show-ului curiozitatilor. Pe Bune?! si-a schimbat moderatorul, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )