Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cuba are premier dupa mai bine de 40 de ani. Numirea lui Marrero Cruz, parte dintr-un plan de descentralizare a puterii

B1 B1,
Cuba are premier dupa mai bine de 40 de ani. Numirea lui Marrero Cruz, parte dintr-un plan de descentralizare a puterii

Presedintele cubanez Miguel Diaz-Canel l-a numit sambata pe ministrul turismului Manuel Marrero Cruz in functia de premier, primul de peste patru decenii, in baza unei constitutii care incearca sa. continuă pe B1

Primul El Clasico fara goluri dupa mai bine de 17 ani: Barcelona si Real Madrid au reusit doar o remiza alba pe Camp Nou

Barcelona si Real Madrid au remizat, miercuri seara, pe Camp Nou, scor 0-0, intr-o partida din etapa a 17-a din La Liga, egal ce le mentine cot la cot intr-o batalie cum nu se poate mai stransa pentru.

Pentru prima data in mai bine de 200 de ani, Catedrala Notre-Dame din Paris nu va gazdui slujba de Craciun

Pentru prima data in ultimii 216 ani Catedrala Notre-Dame din Paris, veche de opt secole, va ramane in tacere in noaptea de Craciun: nu va avea loc nicio ceremonie si nicio procesiune in perimetrul monumentului. Liturghia de Craciun va fi celebrata la miezul noptii in biserica Saint-Germain lAuxerrois, vis-a-vis de muzeul Luvru.

Vlad Voiculescu: Nu as fi candidat la primarie daca as fi crezut ca altcineva putea sa o faca mai bine

Candidatul PLUS pentru primaria Capitalei, Vlad Voiculescu, a vorbit intr-un interviu pentru Hotnews despre sansele sale de a o invinge pe Gabriela Firea, precum si despre alegerea lui Nicusor Dan drept candidat din partea USR. Nu as fi candidat pentru PMB daca as fi crezut ca altcineva ar putea sa o faca mai bine, a mai afirmat Voiculescu. Acesta a mai adaugat ca il va sustine pe Nicusor Dan daca acesta va fi desemnat candidatul aliantei.

Cel mai bine platit director din Marea Britanie a castigat anul trecut 323 de milioane de lire sterline La cat este evaluata averea acestuia

Co-fondatoarea si totodata directorul site-ului de pariuri online Bet365, Denise Coates, a castigat anul trecut 323 de milioane lire sterline 411 milioane de dolari) din salariu si dividende, ceea ce o face de departe cel mai bine platit director de companie din Marea Britanie, conform documentelor contabile publicate joi de Bet365, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

P OMNIASIG pentru MAI BINE este noua campanie de CSR prin intermediul careia compania de asigurari contribuie la dezvoltarea comunitatii

Prin noua campanie de CSR, OMNIASIG pentru MAI BINE, lansata de OMNIASIG Vienna Insurance Group in toamna acestui an, compania isi propune sa sprijine comunitatile slab dezvoltate din mediul rural, asigurandu-le oportunitati de dezvoltare si investind in imbunatatirea infrastructurii locale.

Ce pensie are Petre Roman, la 30 de ani de la Revolutie. A fost primul premier din epoca Ion Iliescu

Pana la Revolutia din Decembrie 1989 Petre Roman era cunoscut pentru cariera sa universitara si ca specialist in fizica fluidelor si poluarea mediului. Petre Roman a participat direct, impreuna cu tinerii revolutionari, la baricada din centrul Bucurestiului in zilele de 21 si 22 decembrie si tot an 22 decembrie Petre Roman pronunta, din balconul sediului .

Trucuri pentru a combate anxietatea si a dormi mai bine

Multe persoane care sufera de anxietate au o calitate a somnului mai redusa. Aceasta este o problema. Prea putin somn afecteaza dispozitia, crescand iritabilitatea si, uneori, riscul de depresie.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )