Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cuc analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva Madalinei Mezei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cuc analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva Madalinei Mezei

Ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, anunta, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca analizeaza posibilitatea legala de a formula o plangere penala impotriva fostului director general interimar la companiei TAROM Madalina. continuă pe Wall-Street Ro

Razvan Cuc analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva fostei sefe a Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, luni, ca analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva fostei sefe a Tarom, Madalina Mezei, sustinand ca nepotismul, interesele personale si lipsa totala de implicare manageriala sunt chestiuni de notorietate publica in ceea ce o priveste.

Scandalul retinerii avioanelor la sol: Cuc o ameninta cu plangere penala pe fosta sefa a Tarom

Ministrul demis al Transporturilor Razvan Cuc o ameninta pe fosta sefa a Tarom Madalina Mezei ca ar putea formula plangere penala impotriva sa, pentru inducerea in eroare a organelor judiciare. Mezei a fost audiata luni la DNA, dupa ce a acuzat ca ministrul Transporturilor i-a cerut retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura.

Cuc ar vrea sa depuna pangere penala impotriva fostei sefe TAROM. Nepotismul, interesele personale si lipsa de implicare manageriala sunt deja de notorietate in ceea ce o priveste

Razvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, a anuntat ca se gandeste sa depuna o plangere penala impotriva Madalinei Mezei, fosta sefa TAROM, pentru infractiunea de inducere in eroare a organelor.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )