Libnet.ro
UNICEF

09:15

Culise si detalii de atmosfera de la intilnirea Trump - Iohannis la Casa Alba

Hotnews Hotnews,
 Culise si detalii de atmosfera de la intilnirea Trump - Iohannis la Casa Alba

Trump in postura de veritabil animal de prada, Iohannis vorbind liber intr-o engleza fluenta, plus mesaje extrem de puternice pe securitate, NATO si anticoruptie - acestea sint citeva dintre momentele-cheie ale zilei cu care a culminat vizita lui Iohannis in SUA. Ziua a inceput cu intilnirea dintre presedinte si seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, si s-a incheiat cu o conferinta de presa in care am vazut ferocitatea ziaristilor americani, dar si determinarea ziaristilor romani de a scoate informatiile relevante de la cei doi presedinti. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis, primit de Donald Trump la Casa Alba

Liderul american: Sunteti un aliat adevarat, o tara minunata ------------ *ACTUALIZARE 22:40 Presedintele Iohannis a plecat de la Casa Alba Presedintele Klaus Iohannis a parasit Casa Alba, dupa ce a discutat o ora cu omologul sau american, Donald Trump, in Biroul Oval, si dupa ce au sustinut o conferinta de presa comuna, in care au raspuns la intrebarile presei. *ACTUALIZARE 22:37 Trump: Sustinem foarte puternic lupta anticoruptie din Romania. Stim ce se intampla acolo, Iohannis are sustinerea noastra intrebat daca administratia sa va sustine lupta anticopruptie din Romania, liderul de la Casa Alba a raspuns: Sprijinim foarte mult Romania si aceasta lupta impotriva coruptiei. A facut o treaba extraordinara Iohannis, n. r. ) Stim ce se intampla acolo, iar el o sa castige aceasta lupta si are sprijinul nostru. Sunt multi investitori americani care investesc acolo. *ACTUALIZARE 22:19 La intrebarile presei, pentru programul Visa Waiver, de ridicare a vizelor pentru SUA, ambii lideri au declarat ca problema va fi probabil discutata la nivel tehnic, cu avansuri facute, cel mai probabil, in scurt timp. *ACTUALIZARE 22:13 Presedintele Iohannis a aratat, la randul sau, ca parteneriatul strategic cu SUA a format Romania. NATO si UE nu trebuie sa fie in competitie, ci sa lucreze impreuna pentru efecte sinergetice, a declarat seful statului nostru, subliniind ca o buna colaborare cu UE va face si SUA mai puternica. *ACTUALIZARE 22:07 Doresc sa multumesc poporului roman. Au indurat multe greutati, a spus liderul american. Relatia a fost buna, dar acum este mai puternica decat oricand, a precizat acesta. *ACTUALIZARE 22:00 Cei doi lideri au discutat mai bine de trei sferturi de ora. La o declaratie de presa ulterioara, Donald Trump a citit un speech pregatit. Presedintele american a discutat despre unirea popoarelor civilizate impotriva terorismului, citand criza din Qatar si criticand in termeni foarte duri sustinerea statului din Golful Persic a gruparilor teroriste. *ACTUALIZARE 21:56 Donald Trump a afirmat: Este o onoare sa primesc un prietem. Americanii si romanii au foarte multe in comun, cum ar fi dragostea pentru libertate. Astazi reafirmam si sarbatorim un parteneriat strategic care a inceput acum peste 20 de ani, iar vizita dumneavoastra vine intr-un moment important. *ACTUALIZARE 21:51 Cei doi presedinti au iesit la declaratii *ACTUALIZARE 21:30 Donald Trump l-a condus pe Klaus Iohannis in biroul oval, imediat dupa sosirea presedintelui roman la Casa Alba *ACTUALIZARE 21:15 Administratia Prezidentiala: Rex Tillerson a apreciat progresele Romaniei in lupta anticoruptie *ACTUALIZARE 21:02 Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a fost primit astazi de omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba *ACTUALIZARE 20:35 La Casa Alba a sosit si Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti *ACTUALIZARE 19:50 Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput la Washington intalnirea cu seful diplomatiei americane, Rex Tillerson .

Presedintele Klaus Iohannis, primit de Donald Trump la Casa Alba

Puteti urmari https://www. whitehouse. gov/live/president-trump-holds-joint-press-conference-president-romaniaaici declaratia pe care o vor sustine presedintii Trump si Iohannis ora 21:45) ------------ *ACTUALIZARE 21:56 Donal Trump a afirmat: Este o onoare sa primesc un prietem. Americanii si romanii au foarte multe in comun, cum ar fi dragostea pentru libertate. Astazi reafirmam si sarbatorim un parteneriat strategic care a inceput acum peste 20 de ani, iar vizita dumneavoastra vine intr-un moment important. ) Vom lupta pentru a intari aliantele noastre, pentru a crea noi prietenii si pentru a ne alia in lupta impotriva teorismului Nu putem tolera aceste violente. *ACTUALIZARE 21:51 Cei doi presedinti au iesit la declaratii *ACTUALIZARE 21:30 Donald Trump l-a condus pe Klaus Iohannis in biroul oval, imediat dupa sosirea presedintelui roman la Casa Alba *ACTUALIZARE 21:15 Administratia Prezidentiala: Rex Tillerson a apreciat progresele Romaniei in lupta anticoruptie *ACTUALIZARE 21:02 Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a fost primit astazi de omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba *ACTUALIZARE 20:35 La Casa Alba a sosit si Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti *ACTUALIZARE 19:50 Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput la Washington intalnirea cu seful diplomatiei americane, Rex Tillerson ------------ Presedintele Klaus Iohannis si presedintele SUA Donald Trump vor avea o declaratie de presa comuna dupa convorbirile de la Casa Alba, potrivit agendei presedintelui Iohannis publicata de Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump la Casa Alba

Puteti urmari https://www. whitehouse. gov/live/president-trump-holds-joint-press-conference-president-romaniaaici declaratia pe care o vor sustine presedintii Trump si Iohannis ora 21:45) ------------ *ACTUALIZARE 20:35 La Casa Alba a sosit si Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti *ACTUALIZARE 19:50 Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput la Washington intalnirea cu seful diplomatiei americane, Rex Tillerson ------------ Presedintele Klaus Iohannis si presedintele SUA Donald Trump vor avea o declaratie de presa comuna dupa convorbirile de la Casa Alba, potrivit agendei presedintelui Iohannis publicata de Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis va fi primit la Casa Alba de catre Donald Trump la ora locala 14:00 21:00, ora Romaniei, n. r. Dupa ce va semna in Cartea de Onoare, presedintele roman va avea convorbiri tete- and 224;-t and 234;te cu Trump timp de zece minute. Ulterior, vor incepe convorbirile oficiale care vor dura pana la ora 15:05.

Klaus Iohannis se intalneste vineri cu Donald Trump. Presedintele Romaniei este primul sef de stat din Europa de Est care este primit de Trump la Casa Alba. Cei doi sefi de stat vor sustine o declaratie de presa comuna

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit vineri, la Casa Alba, de liderul SUA, Donald Trump, acesta fiind ultimul punct din programul presedintelui Iohannis la Washington.

Klaus Iohannis se intalneste vineri cu Donald Trump. Presedintele Romaniei este primul sef de stat din Europa de Est care este primit de Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit vineri, la Casa Alba, de liderul SUA, Donald Trump.

LIVE TEXT. Cele mai importante declaratii ale lui Klaus Iohannis si Donald Trump, la Casa Alba. VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si omologul sau american, Donald Trump, au sustinut, vineri, la Casa Alba, o conferinta de presa comuna. Cele mai importante subiecte abordate au fost: bugetul NATO, lupta impotriva terorismului, consolidarea parteneriatului strategic si lupta impotriva coruptiei.

Donald Trump, la primirea lui Klaus Iohannis la Casa Alba: Sunteti un aliat adevarat, o tara minunata

Presedintele american Donald Trump i-a transmis lui Klaus Iohannis, pe care l-a primit vineri la Casa Alba, ca Romania este un aliat adevarat si o tara minunata.

Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump la Casa Alba

ACTUALIZARE 19:50 Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput intalnirea cu seful diplomatiei americane, Rex Tillerson ------------ Presedintele Klaus Iohannis si presedintele SUA Donald Trump vor avea o declaratie de presa comuna dupa convorbirile de la Casa Alba, potrivit agendei presedintelui Iohannis publicata pe Administratia Prezidentiala.

intalnire Iohannis - Trump la Casa Alba. Romania, aliat al Statelor Unite si un exemplu in NATO - VIDEO

Oana Stancu Zamfir adifuzat , la emisiunea Exces de putere, de la Antena 3,imagini in direct de la Casa Alba, acolo unde presedintele Klaus Iohannis se intalneaste cu omologul sau.

Presa ceha: Klaus Iohannis, primul lider est-european primit de Donald Trump la Casa Alba/ Presedintele ceh Milos Zeman se va intalni cu Trump abia in septembrie

Un ziar prestigios din Cehia noteaza ca presedintele roman Klaus Iohannis si-a depasit omologii din Cehia sau Polonia in incercarea de a fi primul lider est-european primit de Donald Trump la Casa Alba. Ziarul Hospodarske Noviny scrie ca apropiata intalnire a lui Iohannis cu Trump de la 9 iunie pune capat visului presedintelui ceh Milos Zeman sau al celui polonez, Andrzej Duda, ca vor fi primii din regiune care vor discuta cu omologul american la el acasa, noteazaEuropalibera. org, citandHospodarske Noviny.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )