Libnet.ro
UNICEF

01:05

Culise. Orban, presat de binomul Iohannis-Citu sa renunte la somajul tehnic pentru bugetari. Violeta Alexandru, poreclita Boc in fusta

Adevărul Adevărul,
Culise. Orban, presat de binomul Iohannis-Citu sa renunte la somajul tehnic pentru bugetari. Violeta Alexandru, poreclita Boc in fusta

Premierul Orban a renuntat la somajul tehnic pentru bugetari si la taierea lefurilor pentru demnitari de teama ca PNL sa nu deconteze electoral la alegerile locale si parlamentare. Singurul ministru care a sustinut solidaritatea sociala a fost Violeta Alexandru, in timp ce ministrul de Finante, Florin Citu, a fost, surprinzator, marele opozant al austeritatii, desi deficitul bugetar va fi enorm. Si Iohannis a jucat populist. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai e de actualitate

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi dimineata ca somajul tehnic pentru bugetari nu mai este de act.

Premierul Orban renunta la somajul tehnic pentru bugetari: Ne apropiem de finalul starii de urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca va renunta la somajul tehnic pentru bugetari, explicand ca, ne indreptam spre finalul starii de urgenta.

Violeta Alexandru, despre somajul tehnic: imi pare rau ca nu am putut face platile mai devreme. La inceputul lunii mai veti vedea o imbunatatire

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit vineri, intr-o conferinta de presa, despre somajul tehnic, precizand ca ii pare rau ca nu a putut face platile mai devreme, dar ca la inceputul lunii mai veti vedea o imbunatatire.

LUDOVIC ORBAN: Somajul tehnic era greu de aplicat, proiectul a cazut in totalitate

Proiectul somajului tehnic pentru angajatii bugetari era greu de aplicat, mai ales in anumite zone in care ar fi fost afectata lupta impotriva COVID-19, iar acest proiect a cazut in totalitate, a afirmat, joi seara, premierul Ludovic Orban.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai e de actualitate. Ne apropiem oricum de finalul prelungirii starii de urgenta (VIDEO)

Bugetarii nu vor mai intra in somaj tehnic pe fondul crizei generate de pandemia de coronavirus. Anuntul a fost facut, joi, de premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca desi subiectul solidaritatii a fost.

Ludovic Orban s-a razgandit: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai este de actualitate

Bugetarii nu vor mai intra in somaj tehnic la fel ca cei din mediul privat, proiectul fiind eliminat din intentiile Guvernului. Subiectul nu mai este de actualitate, a spus joi Orban. Potrivit acestuia, motivele ar fi ca ne apropiem oricum de finalul starii de urgenta, iar o mare parte din bugetari, cum ar fi cei din sanatate, se afla in prima linie in lupta contra COVID-19. Vezi etapele razgandirii lui Orban.

Cum explica ministrul Finantelor renuntarea la somajul tehnic pentru o parte din bugetari

Nu este nevoie de reforme precum introducerea somajului tehnic pentru o parte din bugetari, in prezent, a declarat ministrul de Finante, Florin Citu, la Digi24. El subliniaza ca schimbarea sistemului trebuie sa vina din informatizarea aparatului public, nu din masuri pe termen scurt.

Platile pentru somajul tehnic continua dupa alimentarea bugetelor ANOFM si ANPIS

A doua parte a platilor pentru solicitarile de somaj tehnic se va efectua imediat dupa ce bugetele A.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )