Libnet.ro
UNICEF

01:05

Culisele Asia Express. Cine le pazeste, de fapt, pe vedetele de la Antena 1

Playtech Playtech,
Culisele Asia Express. Cine le pazeste, de fapt, pe vedetele de la Antena 1

Cu ocazia unui nou sezon din Asia Express ce are loc pe Antena 1, acestia aduc in culise un personaj surpriza. Cine le va pazi pe vedetele noastre pe tot parcursul emisiunii? Culisele Asia Express Reality show-ul ce revine la Antena 1 sambata aceasta, pe 15 februarie de la ora 20:00, o sa fie la . continuă pe Playtech

Cand a iesit Alex Velea de la Asia Express. A fost mult sub asteptari. Detalii uluitoare din culisele emisiunii

Detalii din culisele emisiunii Asia Express de la Antena 1, care se anunta deja a fi unul senzational. Cand a parasit competitia Alex Velea? Cand a iesit Alex Velea de la Asia Express Lacrimi, adrenalina si tensiune la maximum toate inglobeaza trairile concurentilor care participa la Asia Express, cel mai dur reality-show din Romania.

Seful securitatii de la show-ul Asia Express, detalii incredibile din spatele camerelor de filmare. Ce s-a intamplat cand un concurent a fost jefuit

Culisele din Asia Express, reality show ce revine la Antena 1 sambata, 15 februarie, ora 20. 00, sunt la fel de spectaculoase ca ceea ce se vede pe micul ecran. O echipa de peste 200 de oameni lucreaza pentru acest proiect, in asa fel incat totul sa se desfasoare perfect.

ASIA EXPRESS. Concurentii, fata-n fata cu prima confruntare

Lunga asteptare a luat sfarsit, caci maine, 15 februarie, de la 20:00, cel mai dur reality-show revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon: Asia Express- Drumul Comorilor.

Gina Pistol, conditii dure la Asia Express: Credeti-ma ca nu ma mai trezeam azi dimineata!

Desi pe platoul de filmare totul pare in regula, ei bine, in culise, lucrurile stau total pe dos. Sezonul 3 din Asia Express scoate la iveala detalii mai putin placute pentru cei aflati acolo. Se pare ca Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, a avut de luptat cu aceleasi conditii pe care le are orice concurent din .

Asia Express: Un concurent a fost RAPIT! Echipa a AJUNS DUPA GRATII! (GALERIE FOTO)

Concurentii de la Asia Express se confrunta cu situatii absolut socante in fiecare competitie. Caldura si vremea nefavorabila nu sunt cele mai mari probleme care apr pe parcursul filmarilor. Un concurent a fos.

BOMBA in showbiz! Speak, intors pe dos dupa Asia Express! A LUAT DECIZIA RADICALA! Ce se intampla cu relatia sa...

Speak si Stefania si-au testat iubirea in competitia Asia Express.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )