Libnet.ro
UNICEF

20:45

Culisele degringoladei. Cele 30 de ore pana la momentul in care Donald Trump a condamnat violentele de la Capitoliu

Adevărul Adevărul,
Culisele degringoladei. Cele 30 de ore pana la momentul in care Donald Trump a condamnat violentele de la Capitoliu

Seria Axios, care prezinta culisele degringoladei presedintelui american Donald Trump, relateaza in episodul 8, The Siege Asediul), o relatare din culise a insurectiei de la Capitoliu pana in momentul in care Donald Trump a tinut discursul de condamnare a sustinatorilor violenti si a promis un transfer pasnic de putere. continuă pe Adevărul

Culisele degringoladei. Cum a incercat Trump sa forteze mana vicepresedintelui sau: Daca Mike Pence face ce trebuie, castigam

Seria Axios, care prezinta culisele degringoladei presedintelui american Donald Trump, relateaza in episodul 7, Trump turns on Pence, cum a incercat acesta, pana in ultima clipa, sa-l convinga pe vicepresedintele sau, care l-a aparat mereu in cei patru ani de mandat, sa faca dovada loialitatii inaintea respectarii Constitutiei.

Culisele degringoladei. Planul privind CIA: Donald Trump versus Gina Haspel

Seria Axios, care prezinta culisele degringoladei presedintelui american Donald Trump, relateaza in episodul 5, The secret CIA plan Planul secret privind CIA), cum acesta a avut in vedere sa forteze instalarea unui loialist in structurile de varf sau chiar la conducerea CIA.

Culisele degringoladei. Conspirationistii din echipa legala a lui Donald Trump: E nebuna, nu-i asa?

Seria Axios care prezinta culisele degringoladei presedintelui american Donald Trump continua cu episodul 3, Descent into madness . Trump: Sometimes you need a little crazy Plonjarea in nebunie. Trump: uneori e nevoie de putina nebunie), in care noua echipa de avocati, si in principal Syney Powell, o fosta procuroare federala, pune pe masa teorii ale conspiratiei.

Digisport: Mai, ce faci? Poftim? Ce spune Ilie Dumitrescu despre momentul in care Tanase i-a luat mingea din mana lui Man, la penalty

FCSB a invins-o pe FC Voluntari cu 2-1 si va ramane lider in Liga 1 si dupa etapa a 18-a. in minutul 70, Dennis Man a obtinut un penalty pentru FCSB si a luat mingea in mana, pentru a executa. Florin Tanase, cel care bate de obicei loviturile de pedeapsa, s-a uitat mirat catre banca de rezerve.

Ciobanul dat disparut a fost gasit in viata. Proprietarii vor explicatii: Si cele 30 de oi ale noastre unde sunt?

Barbatul de 50 ani, cioban la o stana din judetul Olt, dat disparut cu trei zile in urma, a fost gasit. Proprietarii animalelor pe care acesta le-a abandonat in camp, 70 de oi murind inghetate, vor sa stie unde au disparut alte aproximativ 30 de oi.

Cele mai murdare suprafete pe care le atingem in fiecare zi. Surpriza, toaletele nu sunt in top

Zi de zii atingem milioane de bacterii de pe suprafete pe care le credem curate. Nu este de ajuns curatenia pe care cu totii o facem zi de zi cu ajutorul diverselor produse din supermarket-uri sau magazine specializate, pentru ca suntem oricum inconjurati la orice pas de microorganisme. Suprafete murdare pe care le atingem zi .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )