Libnet.ro
UNICEF

01:05

Culisele explozive ale votului pentru Codruta Kovesi. PNL a influentat decisiv votul pro-Kovesi din Comisia LIBE

Antena3 Antena3,
Culisele explozive ale votului pentru Codruta Kovesi. PNL a influentat decisiv votul pro-Kovesi din Comisia LIBE

Laura Codruta Kovesi a obtinut miercuri cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European, dupa audierile de marti pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Parchetului European. Laura Codruta. continuă pe Antena3

Maria Grapini, data la o parte in timpul votului pentru Kovesi. Cum a vrut sa o fure la voturi pe Codruta

Maria Grapini reuseste o noua gafa in Parlamentul European. Eurodeputata din Romania numara voturile din Comisia pentru Libertati Civile LIBE, cea care a vota marti candidatul favorit pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Maria Grapini a sarit un vot iar colegii europarlamentari din Comisia LIBE au sesizat acest lucru. Cel care i-a atras atentia [] .

VIDEO Reactia Laurei Codruta Kovesi la aflarea rezultatului votului din LIBE

Laura Codruta Kovesi a declarat, miercuri, ca se bucura foarte mult de rezultatul votului din Comisia LIBE si le-a multumit tuturor celor care au sustinut-o in cursa pentru ocuparea pozitiei de procuror-sef european.

UPDATE Laura Codruta Kovesi, audiata in Comisia LIBE a Parlamentului European pentru functia de procuror-sef european

Audierile pentru postul de procuror-sef european, la care candideaza si fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi, au loc marti, in Comisiile pentru libertati civile si control bugetar ale Parlamentului European. Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan spune ca socialistii si comunistii din Comisia LIBE a Parlamentului European au contestat procedura de audiere, iar o decizie se va lua la pranz.

Reactia lui Mircea Badea, dupa victoria Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE

Mircea Badea a reactionat dupa aflarea votului in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi. Buahahahaha! Super! Sunt fan! Asa da. Va fi bairam!, a zis Mircea Badea. Fosta sefa a Directiei.

Laura Codruta Kovesi, audiata in Comisia LIBE a Parlamentului European pentru functia de procuror-sef european

Audierile pentru postul de procuror-sef european, la care candideaza si fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi, au loc marti, in Comisiile pentru libertati civile si control bugetar ale Parlamentului European.

Zi CRUCIALA pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la postul de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi va fi audiata, marti, incepand cu ora 16. 30 ora Romaniei), in Comisiile pentru libertati civile si control bugetar ale Parlamentului European, pentru functia de procuror-sef.

Comisia Europeana transmite dezmintiri, dupa ce Romnia TV a relatat ca Laura Codruta Kovesi ar avea mai multe rezidente n SUA

Comisia Europeana a transmis, marti, ca Serviciul European de Actiune Externa nu a efectuat vreo investigatie care sa vizeze rezidente ale Laurei Codruta Kovesi in SUA, dezmintind astfel o stire difuzata de Romania TV potrivit careia fosta sefa DNA ar avea legatura cu mai multe adrese in Statele Unite.

LIVEVIDEO Audieri n Comisia LIBE a Parlamentului European pentru sefia Parchetului European / Laura Codruta Kovesi va fi audiata ultima / Andres Ritter (Germania): Este o onoare ca sunt pe aceeasi lista cu doamna Kovesi

Comisia LIBE a Parlamentului European a inceput marti audierile pentru functia de procuror-sef al Parchetului Uniunii Europene. Audierea Laurei Codruta Kovesi va incepe cel mai probabil in jurul orei 19,00, ora Romaniei. ----------------17:45 A inceput audierea candidatului francez Jean-Francois BohnertOra 17:37 Andres Ritter, intrebat despre criticile la adresa lui Kovesi: Este o onoare ca apartin acestui cerc de candidati si ca sunt pe aceeasi lista cu doamna KovesiOra 17:10 Monica Macovei il intreaba daca a instrumentat cauze in care au fost implicati demnitari de rang inalt. Andres Ritter: Presiunea politica, Slava Domnului, am parte de ea, dar nu ca in alte partiOra 16:40 S-a stabilit ordinea audierilor: Andres Ritter, Jean-Francois Bohnert si Laura Codruta Kovesi.

LIVEVIDEO Laura Codruta Kovesi este audiata n Comisia LIBE a Parlamentului European pentru sefia Parchetului European / Andres Ritter (Germania): Este o onoare ca sunt pe aceeasi lista cu doamna Kovesi

Comisia LIBE a Parlamentului European a inceput marti audierile pentru functia de procuror-sef al Parchetului Uniunii Europene. Audierea Laurei Codruta Kovesi va incepe cel mai probabil in jurul orei 19,00, ora Romaniei. ----------------18:50 S-a incheiat audierea candidatului francez, urmeaza Laura Codruta Kovesi17:45 A inceput audierea candidatului francez Jean-Francois Bohnert17:37 Andres Ritter, intrebat despre criticile la adresa lui Kovesi: Este o onoare ca apartin acestui cerc de candidati si ca sunt pe aceeasi lista cu doamna Kovesi.

LIVEVIDEO Laura Codruta Kovesi este audiata n Comisia LIBE a Parlamentului European pentru sefia Parchetului European: Stiu ca ati fost expusi la informatii negative despre mine. Nu am nimic de ascuns

Comisia LIBE a Parlamentului European a inceput marti audierile pentru functia de procuror-sef al Parchetului Uniunii Europene. Audierea Laurei Codruta Kovesi va incepe cel mai probabil in jurul orei 19,00, ora Romaniei. ----------------18:55 Kovesi, discurs introductiv de maxim 7 minute18:50 S-a incheiat audierea candidatului francez, urmeaza Laura Codruta Kovesi17:45 A inceput audierea candidatului francez Jean-Francois Bohnert17:37 Andres Ritter, intrebat despre criticile la adresa lui Kovesi: Este o onoare ca apartin acestui cerc de candidati si ca sunt pe aceeasi lista cu doamna Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )