Libnet.ro
UNICEF

16:30

Culmea ignorantei - Sa te imbulzesti in Piata Obor, in plina epidemie de coronavirus. Ce au inteles unii romani din pericolul COVID-19 (FOTO)

B1 B1,
Culmea ignorantei - Sa te imbulzesti in Piata Obor, in plina epidemie de coronavirus. Ce au inteles unii romani din pericolul COVID-19 (FOTO)

Pandemia de coronavirus a ucis peste 100. 000 de oameni la nivel global si a determinat autoritatile din toata lumea sa ia masuri fara precedent, intr-o incercare disperata de a limita pe cat posibil. continuă pe B1

Cum se adapteaza startup-urile in plina epidemie de coronavirus. Aplicatia Beez permite livrari la domiciliu a produselor de baza

In plina epidemie de coronavirus, micile afaceri trebuie sa se adapteze situatiei. Startup-ul Beez a adaugat functionalitatea de comanda cu livrare la domiciliu a produselor de necesitate zilnica.

Aglomeratie in Piata Obor, in ajunul Floriilor. Oamenii nu mai tin cont de recomandari

Oameniise inghesuie in Piata Obor sa cumpere ce au nevoie.

Aglomeratie in Piata Obor din Capitala. Jandarmii au restrictionat accesul

Sute de persoane au mers, vineri, in Piata Obor din Bucuresti pentru a cumpara alimente, fara sa pastreze regulile distantarii sociale. Jandarmii au intervenit pentru a limita accesul persoanelor in piata pentru a preveni raspandirea noului coronavirus.

Multi bucuresteni s-au dus la cumparaturi in Piata Obor. Jandarmii au restrictionat accesul si verifica daca oamenii au declaratii la ei

Aglomeratie in Piata Obor din Bucuresti. Fortele de ordine au restrictionat accesul.

FOTO Aglomeratie in Piata Obor din Bucuresti, in ciuda masurilor impuse pentru impiedicarea raspandirii Covid-19

Piata Obor din Capitala a fost foarte aglomerata, sambata, in weekendul Floriilor, in ciuda faptului ca autoritatile au sfatuit cetatenii sa respecte distantarea sociala si sa evite aglomeratia in aceasta perioada.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )