Libnet.ro
UNICEF

16:31

CULORI PE CALE DE DISPARITIE Campanie pentru protejarea biodiversitatii din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CULORI PE CALE DE DISPARITIE Campanie pentru protejarea biodiversitatii din tara noastra

Protejarea mediului inconjurator reprezinta marea provocare a secolului XXI. Organizatia WWF Romania a lansat campania Culori pe cale de disparitie, o platforma de implicare pentru protejarea biodiversitatii din tara noastra, prin care se doreste sa se atraga atentia asupra degradarii mediului natural, dar, in acelasi timp, si crearea unui cadru in care oameni, comunitati si companii sa isi poata uni fortele pentru a proteja diversitatea naturii. continuă pe Ziarul Bursa

Canada impune masuri noi pentru protejarea balenelor nordice

Canada va implementa de marti masuri suplimentare pentru protejarea balenei nordice, o specie pe cale de disparitie, dupa ce sase din populatia acestor mamifere au murit din luna iunie in golful St. Lawrence, scrie France 24.

Utile: Cea mai sanatoasa inghetata pentru copii este din banane si costa 1,5 lei; Pepenele rosu si ciresele cele mai sanatoase fructe ale verii

6 sfaturi pentru un par frumos. Primul pas pentru a avea un par frumos este sa. Cateva ore de uitat la televizor, mai daunatoare decat o zi de munca. Americanii care petrec mai mult de patru ore pe zi uitandu-se la televizor se confrunta.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: INS mentine estimarile privind PIB la 5%

Produsul Intern Brut al Romaniei aferent trimestrului I din 2019 a fost mai mare cu 1,3% in termeni reali raportat la ultimul trimestru al anului trecut si cu 5%, atat pe seria bruta, cat si pe seria ajustata sezonier fata de perioada similara a anului 2018.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )