Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cultivatorii de tutun au scris din nou oficialilor europeni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cultivatorii de tutun au scris din nou oficialilor europeni

Asociatia Organizatia Profesionala pe Filiera Tutun si-a exprimat din nou ingrijorarea cu privire la schimbarile preconizate in plan european in sectorul tutunului, intr-o scrisoare deschisa adresata comisarilor europeni Viviane Reding Justitie, Drepturi fundamentale si Cetatenie) si Dacian Ciolos Agricultura si Dezvoltare Rurala). continuă pe Ziarul Bursa

Intrarea Romaniei in spatiul Schengen, pe punctul de a fi amanata din nou

Intrarea Romaniei in spatiul Schengen ar putea fi amanata din nou, scrie gandul. info. Oficialii Europeni spun ca nu s-au facut progrese care sa schimbe pozitia tarilor care se opun aderarii. Dupa.

Cortina Residence, scos din nou la vanzare pentru 7,33 mil. euro

Complexul Cortina Residence din Bucuresti, dezvoltat de firma Cefin Real Estate, in faliment, este scos la vanzare din nou, la un pret mai mic, de 7,33 milioane euro, in conditiile in care firma avea datorii de aproape 26 milioane euro in momenul.

Ivan: Daca Basescu isi impune premierul, salariile si pensiile vor fi taiate din nou.

Liderul europarlamentarilor PSD, Catalin Ivan, a declarat, joi, ca daca presedintele Traian Basescu va impune, dupa alegeri, primul-ministru, atunci salariile si pensiile vor fi din nou taiate, iar PDL va continua politicile sale de austeritate, potrivit Mediafax. Trebuie sa mergem la vot pentru ca salariile si pensiile sa nu mai fie taiate de guvernele lui Traian Basescu. Este clar pentru toata lumea ca, daca Traian Basescu isi impune primul-ministru, vom avea in continuare taieri de .

Nicolaescu: il provocam pe Basescu sa iasa public din nou. ...

Liderul interimar al PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa mesajele politice pe care USL le transmite candidatilor sai pentru a fi folosite in campanie, in care este invocat presedintele Basescu, provocandu-l pe acesta sa aiba din nou declaratii publice, potrivit Mediafax. Daca Traian Basescu va crede ca este implicata persoana sa prin ceea ce spunem noi, atunci sigur va trebui sa iasa cu declaratii publice - n. r. Daca nu, inseamna ca tot ce a .

Toshiba isi incearca din nou norocul cu tablete

Excite 10 SE este numele unei noi tablete cu Android anuntata de cei de la Toshiba prin intermediul careia, producatorul spera sa dea lovitura pe acest segment de dispozitive. Noua tableta Toshiba Excite 10 SE vine cu un ecran de 10 inci, are instalat sistemul de operare Android 4. 1 Jelly Bean si este propulsata de procesorul NVIDIA Tegra 3. Cantitatea de memorie este de 16GB insa aceasta poate fi usurinta marita prin intermediul unui card microSD. Disponibila momentan doar intr-o .

Directia de Cultura a Municipiului Bucuresti a aprobat din nou demolarea celor doua case interbelice de pe Soseaua Kiseleff nr. 45. Nicusor Dan, presedintele asociatiei: Patrimoniul construit din Romania ar fi intr-o situatie mai buna daca Ministerul Cult

Directia de Cultura a Municipiului Bucuresti a dat, in luna octombrie, un nou aviz pentru demolarea celor doua cladiri interbelice de pe Soseaua Kiseleff nr. 45, pe al caror teren se afla o copie in miniatura a gradinilor din Versailles. Urmatorul pas este obtinerea autorizatiei de demolare. Cele doua imobile au mai fost in pericol de demolare cand instanta, la solicitarea proprietarei - avocata Lucia Chereches, a obligat Primaria sectorului 1 sa emita autorizatia de demolare pe 15 februarie 2011. Asociatia Salvati Bucurestiul a reusit in vara acestui an sa obtina anulararea acestei autorizatii, sentinta fiind definitiva si irevocabila. In locul celor doua case interbelice, Lucia Chereches vrea sa construiasca 5 blocuri de 5 etaje. Proiectul nu a fost aprobat inca de Primaria Capitalei.

Swoboda il sfatuieste pe Ponta cum sa il suspende din nou pe Basescu.

Liderul grupului socialistilor SD) din Parlamentul European, Hannes Swoboda, vine vineri, in ultima zi de campanie electorala, in Romania. Vizita austriacului nu este prilejuita, insa, de campanie, ci de acordarea titlului de Doctor Honoris Causa de catre Universitatea din Craiova, oras in care, in aceeasi zi, premierul are ultimul miting dinainte de alegerile legislative de duminica. Daca, totusi, programul ii va permite, Swoboda va participa si el la evenimentul electoral, a explicat .

Banca Poloniei a taiat din nou dobanda

Banca centrala a Poloniei a redus dobanda cheie ieri, pentru a doua luna consecutiv, incercand astfel sa stimuleze economia, care risca sa intre in prima sa recesiune din ultimele doua decenii.

Traian Basescu: Guvernul a dormit in ghete daca am ajuns sa fim monitorizati din nou pentru aderarea la Schengen

Presedintele Traian Basescu a comentat, miercuri seara, despre problema Romaniei referitor la aderarea la spatiul Schengen, spunand ca din cauza faptului ca Guvernul a dormit in campanie, tara urmeaza.

Ultimul sondaj inainte de alegeri: 63% dintre romani cred ca Ponta va fi desemnat din nou ...

Aproape doua treimi dintre romani il vad pe actualul premier la Palatul Victoria si dupa testul electoral din aceasta saptamana. Conform unui sondaj CSCI, 30% dintre votanti sunt de parere ca Traian Basescu nu il va mai numi in fruntea Guvernului pe Victor Ponta. In cazul in care seful statului ar refuza sa-i acorde inca un mandat lui Ponta, USL ar trebui sa recurga la o noua suspendare a presedintelui, considera 60% dintre respondenti, potrivit Rtv. net. 63% dintre romani cred ca Victor Ponta .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )