Libnet.ro
UNICEF

17:30

Andrei Majeri: De asta mi-e cel mai teama, sa fiu incadrat. E, pe undeva, o moarte creativa (II)

Adevărul Adevărul,
Andrei Majeri: De asta mi-e cel mai teama, sa fiu incadrat. E, pe undeva, o moarte creativa (II)

L-am invitat pe tanarul regizor Andrei Majeri la o discutie. Despre scoala de regie, despre teatru, despre critica, despre ce crede el despre teatru si, desigur, despre spectacolele sale. continuă pe Adevărul

Andrei Majeri-De asta mi-e cel mai teama, sa fiu incadrat. E, pe undeva, o moarte creativa (I)

L-am invitat pe tanarul regizor Andrei Majeri la o discutie. Despre scoala de regie, despre teatru, despre critica, despre ce crede el despre teatru si, desigur, despre spectacolele sale.

Andrei Majeri: De asta mi-e cel mai teama, sa fiu incadrat. E, pe undeva, o moarte creativa (I)

L-am invitat pe tanarul regizor Andrei Majeri la o discutie. Despre scoala de regie, despre teatru, despre critica, despre ce crede el despre teatru si, desigur, despre spectacolele sale.

Thibaut Courtois, cel mai bun portar al CM: Am nchis televizorul n minutul 94 ca sa nu-i vad pe francezi cum sarbatoresc titlul mondial

Belgianul Thibaut Courtois a stins televizorul in minutul 90+4 al finalei Cupei Mondiale, pentru a nu urmari cum sarbatoresc francezii titlul mondial, informeaza lequipe. fr. Din acest motiv, el a ratat si anuntul ca a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final.

Renault lanseaza noul Megane RS Trophy. Cel mai puternic Megane din toate timpurile face suta in 5.7 secunde

Renault a lansat noul Megane RS Trophy alaturi de acelasi propulsor de 1. 8 litri turbo, capabil insa de 300 de cai putere. Asadar, vorbim despre cel mai puternic Megane stock din istoria producatorului francez de automobile.

Piata auto 2018: pariu pe 120.000 de unitati, dupa cel mai bun semestru din ultimii 9 ani

Piata auto a atins cel mai bun nivel din ultimii noua ani, vanzarile de masini noi au crescut cu 33%, la peste 60. 000 de vehicule in prima jumatate a anului 2018, conform unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de.

Ponta, despre Fondul Suveran:Curtea Constitutionala a oprit cel mai mare jaf din Romnia de dupa 1989

Curtea Constituttionala a oprit cel mai mare jaf de dupa 1989, afirma Victor Ponta dupa ce judecatorii CCR au respins, miercuri, infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria moderna

Jeff Bezos, fondatorul si directorul general al gigantului american de e-commerce Amazon. com Inc. a devenit in mod oficial cel mai bogat om din istoria moderna, cu o avere de 150 de miliarde de dolari, in termeni ajustati la inflatie, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

DEZASTRU in cinematografie: Cel mai scump film din istoria CHINEI, retras din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, Asura, cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile. Pelicula a obtinut incasari de doar 48,7 milioane de yuani 6,2.

Jeff Bezos devine cel mai bogat din istoria moderna a lumii, cu o avere de 150 mld. dolari

Averea lui Jeff Bezos a depasit pragul de 150 mld. de dolari saptamana aceasta, fondatorul Amazon devenind astfel cel mai bogat om din istoria moderna a lumii. Averea lui Bezos este cu aproximativ 55 mld. de dolari mai mare decat cea a fondatorului.

Esec rasunator pentru cel mai scump film din istoria cinematografului chinez / Pelicula a fost retrasa din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, o mega-productie cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile, din cauza unui box-office si unor critici catastrofale, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )