Libnet.ro
UNICEF

01:05

La aparitia cartii E razboi, prostilor. Evenimentul cel mai pagubos, pentru omenire, a fost alegerea lui Donald Trump la Casa Alba INTERVIU

Adevărul Adevărul,
La aparitia cartii E razboi, prostilor. Evenimentul cel mai pagubos, pentru omenire, a fost alegerea lui Donald Trump la Casa Alba INTERVIU

Cineva ar putea spune ca aceste texte de politica interna sunt datate, dar evolutia post-2016 a situatiei politice a aratat, cu asupra de masura, actualitatea din pacate, prelungita a ideilor exprimate atunci, in acel moment de cumpana al democratiei romanesti, precum si caracterul de forewer war, in Romania, al bataliei cu PSD-ul si cu fortele neocomuniste. din disclaimer-ul cartii E razboi, prostilor). continuă pe Adevărul

Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. Ce a patit artistul

Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. intamplarea nu ii face tocmai cinste vedetei. Ce a patit artistul, citese in articolul de mai jos. Speak a povestit cel mai penibil moment din viata lui. Putini ar fi avut puterea sa recunoasca asta Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata .

Coronavirus China: Cel mai mare bilant zilnic din ultimele 10 luni si primul deces de dupa luna mai

China a raportat cel mai mare bilant zilnic de cazuri de Covid-19 din ultimele 10 luni, in conditiile in care numarul de infectii din provincia Heilongjiang nord-vest) s-a triplat, situatie care subliniaza pericolul pe care il prezinta epidemia in contextul in care urmeaza o sarbatoare nationala majora, in care calatoresc, de obicei, sute de milioane de oameni, transmite Reuters.

PSD, acuzatii: Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii. Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie

PSD acuza, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, ca Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii.

Pochettino, cel mai bine platit antrenor din istoria lui PSG

Mauricio Pochettino este antrenorul cu cel mai mare salariu din istoria clubului Paris Saint-Germain, informeaza publicatia franceza LEquipe.

VIDEO Cel mai bun telefon, transformat intr-un dragon, piesa cu piesa: ce a patit Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 este cel mai rapid smartphone al momentului si singurul dotat cu noul Snapdragon 888 de la Qualcomm. Asta nu inseamna insa ca nu poate fi demontat ca un puzzle. intr-unul dintre.

Cel mai lung tunel subacvatic din lume se construieste in Europa

Dupa mai bine de un deceniu de planificare, au inceput lucrarile la cel mai lung tunel din lume. Coborand pana la 40 de metri sub Marea Baltica, tunelul Fehmarnbelt va face legatura dintre Danemarca si Germania, reducand timpul calatoriei odata cu inaugurarea lui planificata in 2029.

Rusia va deveni cel mai mare exportator de grau din lume

Rusia va deveni cel mai mare exportator global de grau, in pofida introducerii unei taxe la exporturile de grau, precum si a unei cote la exporturile de cereale, se arata intr-o estimare realizata de Departamentul American al Agriculturii USDA), informeaza site-ul rt. com, citat de Agerpres.

Un porc desenat acum 45.000 de ani in Indonezia ar putea fi cel mai vechi exemplu de arta rupestra

O pictura ce reprezinta un porc din insula indoneziana Sulawesi ar putea fi cel mai timpuriu exemplu de arta rupestra si, cu siguranta, cea mai veche reprezentare a unui animal, se arata intr-un studiu publicat in ScienceAdvances. in zona au mai fost scoase la iveala picturi mai vechi de 40. 000 de ani si cercetatorii se asteapta la noi descoperiri interesante.

CEL MAI MARE DISTRIBUITOR MONDIAL DE PC-URI Lenovo isi pregateste listarea secundara la Star Market Shanghai

De la lansarea Star Market, in iulie 2019, pana in 25 decembrie 2020, 206 companii erau listate pe aceasta piata, iar capitalizarea lor totala atingea 510 miliarde de dolari * William Ma, Noah Holdings: Boom pe piata IPO-urilor din China, anul acesta Furnizorul chinez de computere personale PC-uri) Lenovo Group Ltd. , cel mai mare din lume, intentioneaza sa se listeze la Star Market - platforma a Shanghai Stock Exchange, creata in 2019, in Shanghai, dupa modelul american Nasdaq -, unde va lansa CDR-uri Chinese Depositary Receipts), informeaza kr-asia. com.

VALENTIN TATARU, ING BANK: Romania va iesi in evidenta anul acesta cu cel mai slab ritm de reducere a deficitului bugetar

Romania va iesi in evidenta, in 2021, cu cel mai slab ritm de reducere a deficitului bugetar din regiune, scrie Valentin Tataru, economist-sef la ING Bank Romania, intr-o nota de cercetare. Bugetul la care Guvernul inca lucreaza este construit pe un deficit bugetar de circa 7% din PIB, care vine dupa un deficit estimat de circa 9% din PIB in 2020. Tataru subliniaza drept cauza pentru deficitul bugetar inca mare din acest an natura mai degraba structurala a deficitelor tarii noastre.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )