Libnet.ro
UNICEF

09:15

Aplauze pentru La Gomera, filmul lui Corneliu Porumboiu la Cannes

Adevărul Adevărul,
Aplauze pentru La Gomera, filmul lui Corneliu Porumboiu la Cannes

Sambata, a fost prezentat, in premiera mondiala, la festivalul de Film la Cannes, in competitie pentru La Palme dor, filmul La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu. continuă pe Adevărul

Aplauze pentru La Gomera, filmul lui Corneliu Porumboiu la Cannes FOTO

Sambata, a fost prezentat, in premiera mondiala, la festivalul de Film la Cannes, in competitie pentru La Palme dor, filmul La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu.

Filmul lui Corneliu Porumboiu, senzatie la festivalul de la Cannes

Mihai Gadea a prezentat, duminica seara, intr-o editie speciala Sinteza Zilei, succesul rasunator al filmului La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu. Filmul La Gomera/The Whistlers,in regia.

La Gomera, cel mai nou film al lui Corneliu Porumboiu, primit cu aplauze indelungi la Festivalul de la Cannes VIDEO

Filmul La Gomera/The Whistlers, in regia lui Corneliu Porumboiu, a avut sambata seara premiera mondiala in cadrul Festivalului de Film de la Cannes, proiectia gazduita de Grand Theatre Lumiere fiind.

Filmul La Gomera, semnat de Corneliu Porumboiu, a avut premiera la Cannes: Acesta are recenzii pozitive si sanse de a castiga Palme dOr

La Gomera, al cincilea lung-metraj semnat de Corneliu Porumboiu, a avut sambata-noapte premiera mondiala la Festivalul de la Cannes, iar primele recenzii aparute in presa de specialitate ii sunt favorabile, sc.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )