Libnet.ro
UNICEF

01:05

Art Safari 2018 va fi in mai: cat costa biletele si care sunt noutatile

Adevărul Adevărul,
Art Safari 2018 va fi in mai: cat costa biletele si care sunt noutatile

Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti va avea loc in aceasta primavara, in perioada 11-20 mai, in Piata George Enescu din Bucuresti. Biletele au fost puse in vanzare, iar organizatorii au anuntat care sunt noutatile. continuă pe Adevărul

Dead Kennedys, concert in premiera la Bucuresti. Cand are loc si cat costa biletele FOTO

Trupa americana de hardcore/punk Dead Kennedys va sustine in premiera un concert in Romania, intr-un club din Bucuresti.

Cat costa Huawei P20 Lite in Romania

Huawei P20 Lite a fost lansat ca si cand nu-i pasa nimanui de el. A ajuns deja in magazine din Romania si stim un pret oficial. Huawei inca are un eveniment pe care il va sustine la Paris pe 27 martie. Acolo ar trebui sa prezinte Huawei P20 si P20 Pro. Cel din urma ar [].

Acesta este cel mai puternic antibiotic natural care exista. Il poti prepara la tine acasa

In loc sa apelezi la antibioticele din comert care iti pot face mai mult rau decat bine daca sunt luate in exces, iti poti prepara aceasta tinctura din ingrediente naturale. Nu are efecte secundare iar ingredientele.

Penis Facials. Cele mai ciudate creme cu care se dau Cate Blanchett si Sandra Bullock

Cate Blanchett si Sandra Bullock sunt cateva din vedetele care isi ingrijesc tenul cu cel mai ciudat si mai in voga ritual importat din Coreea, denumit, in mod ironic, Penis Facialis. Iata din ce sunt facute cremele cu care isi ingrijesc pielea.

Cat te costa daca treci pe rosu sau nu opresti la semnalele politistului

La noi sunt rare cazurile in care un sofer sa fie urmarit de politie. Se intampla, e drept, dar mai rar. Totusi, ce risca cei care nu opresc la semnalele politistului? Dar conducatorii auto care trec pe culoarea rosie a semaforului? Un proiect depus in Parlament la jumatatea anului trecut prevede sanctionarea mai aspra a [].

Alimentele interzise in meniurile gradinitelor. Care sunt cele mai nocive lucruri de care trebuie sa ne ferim copiii

Desi toata lumea stie ca organismul unui copil este mult mai fragil, iar cei mici trebuie hraniti conform nevoilor varstei lor, in multe gradinite din Romania se regasesc in meniuri cereale rafinate, paine.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )