Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cat de importanta e Revolutia din 89 pentru tinerii de azi. Statul la coada, imaginea reprezentativa a comunismului

Adevărul Adevărul,
Cat de importanta e Revolutia din 89 pentru tinerii de azi. Statul la coada, imaginea reprezentativa a comunismului

Pentru tinerii romani care nu au trait in comunism, Revolutia din decembrie 1989 inseamna o lectie de istorie: poate predata la scoala, poate povestita acasa. Am discutat cu generatiile tinere despre cum apreciaza sacrificiul parintilor lor, ce inseamna democratia si libertatea in care au trait, precum si despre ce imagine si-au construit despre comunism. continuă pe Adevărul

Ce spune Ion Iliescu despre implicarea lui in Revolutia din 1989. A trebuit sa incheiem violent un capitol de istorie

Ion Iliescu a publicat pe blogul personal un articol in care face precizari cu privire la implicarea lui in Revolutia din 1989. Fostul presedinte al Romaniei, care este acuzat de crime impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei, este de parere ca romanii ar trebui sa asculte toate punctele de vedere cu privire la violentele din urma .

Parlamentul European va avea o dezbatere despre Revolutia din Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat ca Parlamentul European va avea, luni, o dezbatere despre Revolutia din Romania, exact la la 30 de ani debutul acesteia la Timisoara. Toti cei 32 de parlamentari romani, indiferent de apartenenta politica, au putut sa faca propuneri pe proiectul de text si il vor sustine in plen, a anuntat Traian Basescu, relateaza News. ro.

Rezolutie privind Revolutia din 1989, in Parlamentul European

Parlamentul European va adopta saptamana viitoare o rezolutie despre Revolutia din Romania, a anuntat miercuri pe Facebook eurodeputatul roman Siegfried Muresan.

Parlamentul European va adopta o rezolutie despre Revolutia din Romania Siegfried Muresan: La 30 de ani de la Revolutie, oamenii au dreptul sa afle adevarul

Parlamentul European va adopta saptamana viitoare o rezolutie despre Revolutia din Romania, a anuntat pe Facebook europarlamentarul PNL Siegfried Muresan.

Ce a facut o avocata celebra din Romania pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat. S-a pensionat dupa numai 6 luni

O avocata celebra din Romania s-a facut judecator si iese la pensie dupa numai 6 luni de activitate. Ce a facut pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat? Ce a facut o avocata celebra din Romania pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat dupa numai 6 luni de activitate? Fosta avocata .

Revolutia din Romania, in dezbaterea Parlamentului European. Traian Basescu: Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic

Parlamentul European va dezbate si va adopta o rezolutie despre Revolutia Romana din decembrie 1989, luni, in ultima sa sesiune plenara. Propunerea grupului PPE de a se introduce o dezbatere despre Revolutia.

DNA cere permisiunea autoritatilor din Madagascar pentru a face cercetari in cazul lui Radu Mazare

Judecatorii instantei supreme au admis, vineri, solicitarea DNA Constanta de a cere autoritatilor din Madagascar sa isi dea acordul pentru ca Radu Mazare sa poata fi cercetat penal intr-un dosar de abuz in serviciu, conform Mediafax.

Oli Ardelean explica episodul excluderii sale din USR, pentru B1 TV: Aceeasi toleranta fata de incalcarea legii pe care am vazut-o la Dan Barna Cum a reactionat deputatul Mosteanu, acuzat ca minte in direct (VIDEO)

Olimpia Ardelean, care a fost exclusa din USR dupa ce a acuzat ca o parte din semnaturile stranse pentru campania Fara penali in functii publice sunt false, sustine ca deputatul Ionut Mosteanu stia de.

Ce metode folosesc firmele din Romania pentru a angaja IT-isti

Exista o nevoie acuta de competente, pe o piata a muncii care cere competitivitate in cel mai scurt timp. Chiar daca Romania furnizeaza Europei cei mai multi specialisti IT, sufera de un deficit anual de 15. 400 de programatori - lucru care afecteaza planurile de crestere a 40% dintre firmele din Capitala.

Cum combini si coordonezi scaunele din sufragerie pentru un decor sic

Daca ai de gand sa redecorezi livingul, pentru ca noul design sa fie de impact, nu uita de scaune.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )