Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cateva cuvinte in amintirea lui Victor Eskenasy

Adevărul Adevărul,
Cateva cuvinte in amintirea lui Victor Eskenasy

Am primit cutremuratoarea veste a mortii lui Victor Eskenasy, marti putin dupa ora pranzului. Eram in trenul care ma ducea la Cluj, la spectacolul de deschidere al Festivalului Uniunii Teatrelor Europene. Uitandu-ma pe telefonul mobil, am fost lovit in plex de o postare de pe o retea sociala a doamnei Monica Eskenasy Raicu. Fratele meu drag si-a luat abonament permanent la concertele ingerilor. continuă pe Adevărul

Cateva cuvinte in amintirea lui Victor Eskenasy

Am primit cutremuratoarea veste a mortii lui Victor Eskenasy, marti putin dupa ora pranzului. Eram in trenul care ma ducea la Cluj, la spectacolul de deschidere al Festivalului Uniunii Teatrelor Europene. Uitandu-ma pe telefonul mobil, am fost lovit in plex de o postare de pe o retea sociala a doamnei Monica Eskenasy Raicu. Fratele meu drag si-a luat abonament permanent la concertele ingerilor.

A murit Victor Eskenasy. Fostul redactor al Radio Europa Libera, critic muzical si istoric avea 69 de ani

A incetat din viata Victor Eskenasy, arheolog si istoric medievist, ziarist, redactor la Radio Europa Libera din 1988. in calitate de critic muzical, Eskenasy sustinea o rubrica de muzica in Suplimentul de cultura.

Doliu in presa! A murit Victor Eskenasy, fost redactor la Radio Europa Libera

Victor Eskenasy, arheolog si istoric medievist, ziarist, redactor laRadio Europa Liberadin 1988 a incetat din viata. A fost licentiat al Facultatii de Istorie a Universitatii Bucuresti,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )