Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cateva cuvinte si amintiri la despartirea de Alexandru Darie

Adevărul Adevărul,
Cateva cuvinte si amintiri la despartirea de Alexandru Darie

Nu mi-a fost niciodata la indemana, omeneste nu avea cum sa-mi fie, sa scriu despre disparitia marilor artisti. insa cred ca niciodata nu mi-a fost mai greu decat acum cand incerc sa astern pe ecranul computerului cateva cuvinte la moartea marelui Artist care a fost, ramane regizorul Alexandru Darie. continuă pe Adevărul

Alexandru Darie a incetat din viata. Drama nestiuta a regizorului de talie internationala

Alexandru Darie a fost un nume celebru in peisajul teatral contemporan, un spirit viu care s-a impus in lumea artistica de peste trei decenii prin creatii de anvergura, apreciate la superlativ in tara si.

Alexandru Darie a murit! Vestea trista a fost anuntata in urma cu putin timp

Regizorul Alexandru Darie 60 de ani), managerul Teatrului Bulandra, a murit. Actorul suferea de ciroza si a fost internat in stare grava la Spitalul Fundeni din Bucuresti, sub stricta supraveghere a medicilor. Colectivul Bulandra i-a fost alaturi in toata aceasta perioada. Alexandru Darie a murit Alexandru Darie a murit miercuri, 18 septembrie. Fiul actorului Iurie .

Trupul neinsufletit al lui Alexandru Darie va fi depus vineri la Teatrul Bulandra. Regizorul va fi inmormantat duminica

Trupul neinsufletit al regizorului Alexandru Darie va fi depus vineri, la ora 20. 00, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, iar inmormantarea va avea loc duminica, la ora 13. 00, la Cimitirul Bellu. Fostii sai colegi spun ca Ducu Darie a fost un om care a iubit enorm teatrul, oamenii si viata si a avut forta interioara sa lupte pentru viata si sa intre fara frica in moarte, prezent, puternic, inconjurat de iubire. De asemenea, reprezententii Teatrului Bulandra afirma ca nu s-a pus niciodata problema transplantului hepatic si ca Ducu Darie, diagnosticat in 2016 cu ciroza hepatica, nu a fost vreodata pe vreo lista de transplant.

El este singurul fiu al lui Alexandru Darie! Seamana foarte mult cu bunicul sau, Iurie Darie

Regizorul Alexandru Darie a murit miercuri, 18 septembrie, pe un pat de spital. in urma sa a lasat un fiu, care seamnana foarte mult cu bunicul sau, Iurie Darie, ce ii va duce dorul toata viata. El este singurul fiu al lui Alexandru Darie Alexandru Darie, regizor de exceptie, s-a stins din viata miercuri, 18 .

Ultimele imagini cu Alexandru Darie in viata sunt tulburatoare! Boala ii macinase tot corpul

Ultimele imagini cu regizorul Alexandru Darie in viata sunt tulburatoare. Artistul suferea de ciroza, iar boala ii macinase tot corpul. Ultimele imagini cu Alexandru Darie in viata sunt tulburatoare Regizorul Alexandru Darie 60 de ani), manager al Teatrului Bulandra, a murit miercuri, 18 septembrie. Fiul regretatului actor Iurie Darie era internat de doua saptamani la .

ALEXANDRU DARIE A MURIT.Ce este ciroza hepatica, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

Regizorul, fiul regretatului actor Iurie Darie, era internat la Spitalul Fundeni, pe sectia de terapie intensiva, fiind diagnosticat cu ciroza. in urma cu doi ani si cantareata de.

Doliu in teatrul romanesc! Regizorul Alexandru Darie a murit. Acesta era internat in stare grava la Spitalul Fundeni

Managerul Teatrului Bulandra, regizorul Alexandru Darie, a murit marti la varsta de 60 de ani, anuntaEuropa FM. Acesta suferea de ciroza si era pe listele de transplant hepatic. Informatia a fost.

Teatrul Bulandra, despre boala lui Alexandru Darie: Nu a fost vreodata pe nicio lista de transplant

Regizorul Alexandru Darie, care a murit, miercuri, la Institutul Clinic Fundeni, va fi depus vineri, ora 20. 00, la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, pana duminica, la ora 12. in acest interval vor.

Decizia radicala luata de Anca Pandrea dupa moartea lui Alexandru Darie. Ce va face fosta sotie a lui Iurie Darie

Anca Pandrea s-a decis! Sotia regretatului actor Iurie Darie nu mai rezista, asa ca a confirmat lucrul la care se asteptau toti apropiatii. Decesul fiului sau vitreg i-a pus capat, astfel ca sotia lui Darie a anuntat ce va urma sa faca pentru a putea sa aiba sufletul impacat. Decizia radicala a Ancai, Pandrea, dupa .

Teatrul Bulandra, despre boala lui Alexandru Darie: Nu s-a pus niciodata problema transplantului hepatic si nu a fost vreodata pe nicio lista de transplant

Regizorul Alexandru Darie, care a murit, miercuri, la Institutul Clinic Fundeni, va fi depus vineri, ora 20. 00, la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, pana duminica, la ora 12. in acest interval vor avea loc, zilnic, slujbe religioase. Slujba de inmormantare va avea loc duminica, 22 septembrie, la ora 13. 00, la Cimitirul Bellu, se anunta intr-un comunicat al teatrului, care face precizari si despre boala care l-a rapus pe artist.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3204 seconds )