Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cea de-a doua carte de bucate a celui mai mare vlogger culinar din Romania poate fi rezervata cu autograf

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cea de-a doua carte de bucate a celui mai mare vlogger culinar din Romania poate fi rezervata cu autograf

Geanina-Staicu Avram, cel mai mare vlogger culinar din Romania a pregatit o noua carte de bucate cu cele mai indragite retete: Jamila Cuisine. Cele mai iubite retete volumul 2 va aparea curand la Curtea Veche Publishing si poate fi rezervata cu autograf in perioada 10-27 noiembrie pe site-ul Editurii Curtea Veche. Vlogul Geaninei-Staicu Avram . continuă pe Ceaşca de Cultură

China lucreaza la constructia celui mai mare tunel aerodinamic din lume

Tudose:Avem cea mai mare crestere economica dupa China

Premierul Mihai Tudose este ironic si trateaza cu sarcasm acuzele ca Guvernul condus de el face rau tarii. Premierul sustine ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din lume, dupa China, iar rectificarea bugetara e pozitiva. Seful Executivului este ferm convins ca daca air cestere economica bazata pe consum, este o falsa problema. in opinia sa, tendinta spre consum este modernitate.

Cum a ajuns o comuna din Iasi in topul vanzarilor de Black Friday. Comanda la eMag cu valoarea cea mai mare a fost plasata dintr-o alta localitate ieseana

In topul comenzilor facute de Black Friday pe emag. ro apare comuna Miroslava, din judetul Iasi. Totodata, o alta localitate din judet apare in top cu cea mai mare valoare inregistrata pe o comanda.

SUA: Proiectul de reforma fiscala al republicanilor a trecut de Camera Reprezentantilor/ Viitor incert la Senat/ Cea mai mare scadere de taxe din istoria SUA

Casa Alba si republicanii au repurtat joi o prima victorie in Camera Reprezentantilor reusind sa treaca Proiectul de Reforma Fiscala care anunta cea mai mare scadere de taxe din istoria SUA, continand reduceri pentru companii si persoane fizice, potrivit Fox News. Proiectul de lege a trecut cu 227-205 voturi pentru, treisprezece republicani votand insa impotriva proiectului. Cea mai importanta masura vizeaza companiile pentru care impozitul ar scadea de la 35% la 20%, adica sub media tarilor industrializate, de 22,5%.

Exercitiu antiterorist in Gorj, la cea mai mare rampa automatizata a Sistemului National de Transport al Petrolului

Un exercitiu antiterorist, organizat de societatea CONPET, a fost desfasurat joi in judetul Gorj, la Barbatesti. Simularea atacului terrorist a avut oc la cea mai mare rampa automatizata care apartine.

Airbus a obtinut cea mai mare comanda de avioane din istoria sa

Grupul european Airbus a obtinut cea mai mare comanda de avioane din istoria sa, la un pret de catalog de 49,5 miliarde de dolari, de la fondul de private equity, Indigo Partner, condus de celebrul Bill Franke, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Un tanar din Botosani a primit cea mai mare pedeapsa pentru inselaciune prin metoda Accidentul. Judecatorii au fost nemilosi

Un tanar botosanean a primit cea mai mare pedeapsa pentru inselaciune prin metoda accidentul. Judecatoria Botosani l-a condamnat la 23 de ani, patru luni si 153 de zile de.

Apocalipsa fotbalului: de ce necalificarea Italiei e cea mai mare surpriza din istoria preliminariilor Mondialelor

De patru ori campioana lumii 1934, 1938, 1982 si 2006), Squadra Azzurra e, fara indoiala, cea mai mare nationala care a ratat vreodata turneul final.

Trocul dintre PSD si CCR, la un pas de a fi incheiat. Judecatorii CCR vor avea o imunitate mai mare ca a parlamentarilor

Judecatorii CCR vor avea o imunitate mai mare decat parlamentarii si comparabila cu cea a ministrilor, arata un proiect de lege care a primit raport de admitere din partea senatorilor juristi. Aceasta initiativa legislativa urmeaza sa ajunga la votul final din plen, fiind deja adoptata de Camera Deputatilor.

De ce prefera romanii sa lucreze la multinationale. Topul companiilor in care ti-e mai mare dragul sa muncesti

Microsoft, ProcterGamble, Orange, Oracle si Bitdefender sunt companiile unde ti-e mai mare dragul sa lucrezi. Cel putin asa sustin angajatii acestora. Topul 10 este completat de KPMG, ING, Interbrands, Vodafone, Heineken, Coca-Cola HBC, Endava, HP, Huawei si Ubisoft.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )