Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cea mai mare orga din sud-estul Europei rasuna la Sala Radio!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cea mai mare orga din sud-estul Europei rasuna la Sala Radio!

Joi, 23 ianuarie 19. 00), publicul bucurestean va avea ocazia sa asculte cea mai mare orga din sud-estul Europei 7600 de tuburi): orga Salii Radio, construita in Cehia, in 1960. ORCHESTRA NATIONALA RADIO va interpreta Concertul in re minor pentru orga si orchestra de HaNDEL, sub bagheta dirijorului JoZSEF HORVaTH si in interpretarea solistica a lui . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ministrul Muncii: Revisal, o nuca tare! Cea mai mare provocare in administratie: sa pui institutiile sa interconecteze bazele de date

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca cea mai mare provocare in administratie este sa pui institutiile sa inter-conecteze bazele de date. Energia pe care o investesc oamenii din sistem in a-ti demonstra cum nu se poate, este incredibila, sustine ministrul. Violeta Alexandru a facut referire la Revisal, care este o nuca tare.

Cea mai mare biserica ortodoxa din lume va fi construita in Rusia: Va avea o capacitate de 37.000 de credinciosi si va fi co-finantata de investitori din China Legatura dintre proiect si Crimeea (VIDEO)

Un influent lider spiritual planuieste sa ridice cea mai mare biserica crestin-ortodoxa din lume, in Rusia, relateaza Znak citat de The Moscow Times. Edificiul va avea 25 de etaje si va putea adaposti.

VIDEO in Rusia va fi construita cea mai mare biserica ortodoxa din lume. Cat de inalta va fi si cati credinciosi vor putea intra in ea

Un influent lider spiritual intentioneaza sa construiasca, in centrul Rusiei, cea mai mare biserica ortodoxa din lume, potrivit site-ului de stiri Znak. com, preluat de Moscow Times.

DEPASIND CME GROUP DIN SUA National Stock Exchange din India a devenit cea mai mare piata de derivate din lume

La NSE au fost tranzactionate 6 miliarde de contracte in 2019, in crestere cu 58% fata de anul anterior * La CME Group, volumul tranzactiilor - 4,83 miliarde de contracte anul trecut National Stock Exchange din India NSE) a devenit, in 2019, cea mai mare piata de produse derivate din lume - dupa volumul tranzactiilor, depasind gigantul american CME Group, potrivit datelor Asociatiei Industriei Futures FIA), preluate de economictimes. indiatimes. com.

Cea mai bogata femeie din Africa, pusa sub acuzare pentru frauda

Cea mai bogata femeie din Africa, Isabel Dos Santos, fiica fostului presedinte al Angolei, a fost pusa sub acuzare pentru frauda si delapidare de fonduri de catre procurori, relateaza BBC News.

Al doilea cel mai mare diamant din lume, Louis Vuitton: care este povestea pietrei

Louis Vuitton incearca sa se impuna pe piata bijuteriilor de lux cu o investitie fabuloasa. Oficialii companiei tocmai au pus mana pe al doilea cel mai mare diamant din lume descoperit vreodata. Piatra din imaginile alaturate este o raritate si, finisata, s-ar putea sa depaseasca numeroase recorduri de dimensiuni si valoare. in format de diamant .

Oamenii din Craiova, pusi zilnic in pericol! Cea mai mare biblioteca scolara din Romania risca sa se prabuseasca

Una dintre cele mai vechi scoli din Romania, Colegiul National Carol I, o cladire-monument simbol pentru orasul Craiova risca sa se prabuseasca. in pereti sunt crapaturi cat palma, din tavan cade tencuiala, iar sutele de elevi si trecatorii sunt pusi zilnic in pericol, de indiferenta statului. Autoritatile isi amintesc de bijuteria arhitecturala, in care se afla si o biblioteca plina de carti rare, doar inaintea alegerilor. Promit investitii masive, iar dupa alegeri uita complet de monumentul arhitectural.

Aproximativ 200 de porci, eutanasiati din cauza virusului pestei porcine africane. Este cea mai mare exploatatie afectata din Vrancea

De la inceputul anului, pesta porcina africana s-a manifestat in mai multe gospodarii din judetul Vrancea, dar cu un numar mic de animale.

Un codalb, cea mai mare acvila din Europa, a fost impuscat cu alice in Teleorman

Un codalb ranit a fost descoperit de un paznic de vanatoare pe un camp de langa orasul Zimnicea. Pasarea ranita a fost dusa la o fundatie, unde a primit ingrijiri medicale.

Seful BBC renunta la functie, inainte de o negociere vitala cu guvernul britanic pe tema finantarii: Tony Hall a condus cea mai importanta televiziune din Regat timp de 7 ani

Cel mai puternic om din BBC va face un pas in spate, in cel mult sase luni, pentru a permite unei noi persoane sa conduca negocierile cu guvernul lui Boris Johnson privind modelul de finantare al postului public de.

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )