LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania isi deschide stagiunea: dirijorul Christian Reif si pianistul Matei Varga la Sala Radio!
 • Dupa o participare importanta in cadrul Festivalului International George Enescu, Orchestrele si Corurile Radio Romania isi redeschid - vineri, 11 octombrie (19.00) - noua stagiune la SALA RADIO, cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania, dotata cu cea mai mare orga din sud-estul Europei. Dirijorul german CHRISTIAN REIF, aplaudat...
  Ceasca de Cultura.ro - 12 Oct 2019, 18:55

  Citeste articolul complet:
  Cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania isi deschide stagiunea: dirijorul Christian Reif si pianistul Matei Varga la Sala Radio!


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Cultura in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.38 sec.