Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai frumoase carti din Romaniaisi anunta finalistii

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase carti din Romaniaisi anunta finalistii

Cele mai frumoase carti din Romania, unicul proiect cultural national destinat designului de carte, si-a desemnat vineri finalistele celei de-a VII-a editii si a anuntat o noua categorie de premiu, Premiul Publicului. continuă pe Adevărul

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

Care sunt orasele cu cele mai bune scoli din Romania. Bucurestiul ocupa doar locul 14

Oradea se afla in fruntea topului oraselor din Romania in functie de cat de bune sunt scolile si facilitatile educationale. Pe locul doi gasim Brasovul, iar Capitala ocupa a 14-a pozitie in clasamentul.

Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pasapoarte din lume, trebuie sa stii ce tari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore si-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pasapoarte din lume. in clasamentul prezentatde Henley & Partners Passport Indexpe 2018, Romania intra in primele 20 [] .

Cat te costa sa fii membru cotizant la cele mai mari echipe de fotbal din Europa. Beneficiile incluse in pachetul de baza

Milioane de suporteri ai echipelor de fotbal din Europa aleg sa isi arate sustinerea pentru clubul preferat devenind membri cotizanti. in schimbul unei taxe anuale care variaza de la club la club, membrii cotizanti au anumite avantaje. Cat costa sa fii membru cotizant la cele mai mari echipe din Europa si ce avantaje ai, aflati din articolul urmator.

Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara in Romania sunt si in oferta eMAG. Le-am ales de-acolo sa-ti fie mai usor sa te decizi. O lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le ai.

Romania, printre tarile cu cele mai multe victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie

Sclavia moderna este o realitate in Marea Britanie, iar Romania figureaza printre tarile cu cele mai multe victime in aceasta tara, arata date oficiale ale Guvernului de la Londra.

FOTO VIDEO Avionul-hostel de pe un aeroport din Stockholm, unul din cele mai exotice spatii de cazare din lume

Si in cabina pilotului a fost amenajat un dormitor, cea mai ravnita camera din tot hotelul. O noapte aici costa in jur de 200 de euro.

Elena Udrea si Alina Bica refuza sa mai dea declaratii din inchisoare

Elena Udrea si Alina Bica refuza sa mai dea declaratii din inchisoare dupa ce au fost avertizate ca in acest fel isi pot agrava situatia. Vestile care vin din Costa Rica nu sunt cele mai bune pentru.

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din.

Cel mai important monument din Barcelona, Sagrada Familia, construit fara autorizatie

Cel mai cunoscut monument din Barcelona, catedrala inca neterminata Sagrada Familia, este construita,de mai bine de 130 de ani,fara autorizatie. Se pare ca in 1882, cand au inceput.

ştiri din Cultura

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )