Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cine este femeia pentru care Edward al VIII-lea al Angliei a renuntat la tron

Adevărul Adevărul,
Cine este femeia pentru care Edward al VIII-lea al Angliei a renuntat la tron

Fiu al Ducelui de York, George al V-lea, si al Ducesei de York, Edward al VIII-lea a fost investit Print de Walles in 1911. S-a remarcat mai ales prin aventurile sale mondene si prin relatiile cu femeile casatorite. Una dintre ele l-a cucerit definitiv si l-a determinat chiar sa renunte la tron. continuă pe Adevărul

Femeia pentru care Walter Zenga a divortat. E cu 16 ani mai tanara ca el

Walter Zenga a spus ca divorteaza de sotia sa, Raluca, dupa o casnicie de 14 ani. Cei doi au impreuna si doi copii. Dar antrenorul italian nu este, se pare, la primul divort. Femeia pentru care Walter Zenga a divortat. E cu 16 ani mai tanara ca el in trecut, Walter Zenga s-a mai separat .

Cine este sotia scriitorului Mircea Cartarescu. S-au casatorit dupa 22 de ani de relatie!

Pe Mircea Cartarescu il stie majoritatea. Atat de pe copertele cartilor pe care le-a lansat, cat si din interviuri TV. Nu multi stiu insa cum arata femeia care i-a devenit sotie dupa o relatie de 22 de ani.

Cine este noul iubit al Andreei Raicu. Ce surpriza: a mai avut o cucerire celebra

Andreea Raicu a avut partea ei de probleme, dar si de lucruri frumoase, de-a lungul timpului. La inceputul acestei luni vedeta povestea de momentele grele prin care a trecut alaturi de mama sa. Se pare ca aceasta s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Acum lucrurile s-au linistit, iar Andreea este mai fericita ca oricand. Andreea .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Motivul pentru care Gerrard este obligat sa apeleze iar la Ianis Hagi. Ce se intampla la Rangers

Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve in Old Firm Derby, pe care Glasgow Rangers l-a castigat spectaculos. A fost 2-0 pe terenul rivalei Celtic, datorita dublei reusite de Connor Goldson. Steven Gerrard a ales sa nu il foloseasca nici macar un minut pe internationalul roman. Desi acesta este cel mai bun pasator .

CNN: Motivul real pentru care Donald Trump a iesit mai repede din interviul 60 Minutes de pe CBS News

Marti, presedintele Donald Trump a incheiat brusc un interviu cu Lesley Stahl de la 60 de minute CBS News) si a refuzat sa revina pentru un al doilea interviu alaturi de vicepresedintele Mike Pence. Trump este un presedinte care, de-a lungul vietii sale, a trait intr-o bula creata de sine. Aceasta bula se extinde, de obicei, la interviurile media pe care presedintele alege sa le acorde, potrivit CNN.

Medicii din Spania, protest disperat in plina pandemie de COVID-19. Care a fost motivul pentru care au aparut imbracati doar in lenjerie intima

Pandemia de COVID-19 a luat amploare in toata Europa, iar medicii au ajuns la capatul puterilor si al rabdarii. Dupa ce cazurile de coronavirus au explodat din nou, medicii rezidenti din Barcelona au facut un protest neobisnuit. Acestia au cerut ajutor imbracati in cel mai sumar mod cu putinta. Motivul este cu totul si cu .

Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou? Cine este noul barbat din viata brunetei

Ella, fosta concurenta de la emisiunea Puterea Dragostei are o noua relatie? Ea spune ca a lasat trecutul in urma si acum se vede cu cineva. Cine este barbatul misterios din viata frumoasei brunete. Cine este noul barbat din viata fostei concurente de la Puterea Dragostei intr-un vlog al prietenului ei, Robert Ionescu, Ella a .

Cine este Giulia Nahmany, vedeta de la Ferma. Oraseni vs Sateni. Si-a pierdut tatal chiar in timpul filnmarilor de la ProTv

Frumoasa Giulia Nahmany a avut ghininion joi seara. Duelulde la Ferma: Oraseni vs Satenis-a incheiat cu regrete pentruGiulia Nahmany. Blonda a fost invinsa deGabriel Toader, care, desi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )