Libnet.ro
UNICEF

19:00

CULTURA Milioane de euro pentru revitalizarea unor monumente istorice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CULTURA Milioane de euro pentru revitalizarea unor monumente istorice

Ministrul Culturii a semnat contractele de finantare aferente proiectelor de restaurare si revitalizare a unor monumente istorice, cu un buget total de 16 milioane de euro. Apelul a fost lansat in perioada iunie - noiembrie 2019 in cadrul Programului RO-CULTURA, finantat prin Granturile SEE 2014 - 2021. Noua monumente istorice din tara vor beneficia de fonduri nerambursabile si vor fi restaurate in urmatoarele luni, cheltuielile ridicanduse la 77 milioane de lei aproximativ 16 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Fonduri europene de 1-5 milioane Euro pentru firme IT. Domeniile si conditiile din Programul de digitalizare a IMM

Programul de digitalizare a IMM-urilor, care ofera fonduri nerambursabile de 150 de milioane de euro, a mai avansat putin: zilele trecute s-au publicat in Monitorul Oficial schemele de ajutor de stat si de minimis, cu conditiile de finantare si codurile CAEN eligibile pentru partea destinata firmelor IT.

Noi finantari de 55 milioane euro, pentru startup-uri europene de tehnologii medicale

Startup-urile europene de tehnologii in domeniul sanatatii health tech) vor putea obtine noi finantari de capital de risc, printr-un fond de investitii de 55 de milioane de euro lansat recent.

Uniunea Europeana aloca 150 de milioane de euro pentru livrarea de produse medicale esentiale

Uniunea Europeana UE) ofera un ajutor financiar in valoare totala de 150 milioane euro unui numar de 18 state membre si Marii Britanii pentru a acoperi cheltuielile legate de livrarea in Europa de produse.

Proiect de 10 milioane de euro pentru transport public ecologic la Aiud. S-a contractat realizarea proiectului tehnic

Primaria Aiud a finalizat recent procedura de achizitie de servicii pentru elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie, respectiv asistenta tehnica din partea proiectantului, pentru obiectivul de investitii Transport public ecologic in municipiul Aiud.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 TBI Bank a inregistrat un profit net de 8,2 milioane euro

TBI Bank a inregistrat, in primele sase luni din 2020, un profit net consolidat de 8,2 milioane euro, cu 16% sub nivelul din aceeasi perioada a anului trecut.

UTI Grup a implementat la Magistrala 5 de metrou sisteme in valoare de 59 milioane euro

UTI Grup a finalizat lucrarile la Magistrala 5 de metrou unde a instalat o infrastructura de echipamente si de tehnologie de ultima generatie in valoare de 59 milioane euro.

Se dau bani de la stat! Toti romanii beneficiaza de 15.000 de euro pentru a face asta

Vesti bune pentru romani. Se dau bani de la stat prin programul Casa Eficienta Energetic. Toti romanii care vor aplica la acest program vor beneficia de 15. 000 de euro pentru a-si eficientiza din punct de vedere energetic locuintele, informeaza un comunicat al Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor. Programul poate fi accesat din data de 15 .

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM, PFA, ONG: Probleme frecvente si solutii la preinregistrarea aplicantilor

Miercuri a ajuns in ziua a doua faza de preinregistrare a aplicantilor pentru constituirea de profil de utilizator in sistemul electronic de inscriere la fondurile europene de 1 miliard de euro pentru IMM, PFA, ONG si cabinete medicale individuale, o serie de aplicanti confruntandu-se cu unele probleme, pentru care autoritatile enumera cateva solutii.

MAE: Romania a acordat 100.000 de euro pentru sprijinirea societatii civile si a presei independente din Belarus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transferat, marti, din bugetul pentru asistenta pentru dezvoltare si asistenta umanitara pentru anul 2020, gestionat de MAE si Agentia de Cooperare Internationala pentru Dezvoltare RoAid), o contributie financiara voluntara in valoare de 100. 000 de euro pentru sustinerea societatii civile si a presei independente din Belarus.

Fonduri europene 2020: Peste 38 milioane Euro, disponibili pentru tinerii fermieri. inscrieri pana pe 15 octombrie

Statul invita tinerii fermieri sa solicite, pana pe 15 octombrie 2020, fondurile europene de cate 40. 000 de euro sau 50. 000 de euro, in conditiile in care nu s-au consumat nici 5 milioane de euro din bugetul de 43 de milioane de euro alocat apelului de proiecte pe anul 2020.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )