Libnet.ro
UNICEF

08:30

Detalii despre TIFF 2018, de la ora 12.00, la Adevarul Live, cu Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului

Adevărul Adevărul,
Detalii despre TIFF 2018, de la ora 12.00, la Adevarul Live, cu Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului

Pe 25 mai debuteaza cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj,Transilvania International Film Festival TIFF), ajuns la cea de-a 17-a editie. La ora 12. 00, criticul de film Mihai Chirilov vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre detaliile legate de festival. continuă pe Adevărul

Detalii despre TIFF 2018, la Adevarul Live, cu Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului

Pe 25 mai debuteaza cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj,Transilvania International Film Festival TIFF), ajuns la cea de-a 17-a editie. La ora 12. 00, criticul de film Mihai Chirilov vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre detaliile legate de festival.

Detalii despre TIFF 2018: de la premiere mondiale si debuturi supriza, la muzica live si expozitii

Festivalul International de Film Transilvania TIFF), cel mai mare festival romanesc dedicat filmului si industriei cinematografice, revine cu cea de-a 17-a editie, in perioada 25 mai 3 iunie. Organizatorii promit un maraton de filme de.

Adevarul Live, ora 18.00. Maia Sandu, despre rezultatul alegerilor din Chisinau si sansele lui Andrei Nastase in turul II

Lidera Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, este invitata emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 21 mai, ora 18. Presedinta PAS va face o analiza a campaniei electorale pentru alegerile din Chisinau si va vorbi despre sansele ca Andrei Nastase, candidatul comun al PAS si PPDA la functia de primar al Capitalei, sa castige aceste alegeri.

Cum recunosti un tanorexic? Afla la Adevarul Live de la ora 13.00

Tanorexia este reala si pune in pericol sanatatea, avertizeaza specialistii. Dr. Viviana Iordache, medic primar dermatolog, vine la Adevarul Live sa ne explice cum depistam un tanorexic, ce este aceasta problema si cat de nociva este pentru sanatate.

Cum recunosti un tanorexic? Afla la Adevarul Live

Tanorexia este reala si pune in pericol sanatatea, avertizeaza specialistii. Dr. Viviana Iordache, medic primar dermatolog, vine la Adevarul Live sa ne explice cum depistam un tanorexic, ce este aceasta problema si cat de nociva este pentru sanatate.

TIFF 2018 aduce muzica live de cea mai buna calitate si expozitii. Programul evenimentelor

Concertele de jazz, funk, rock si electro-pop se vor tine lant si in acest an la Casa TIFF, iar lucrarile unora dintre cei mai apreciati artisti autohtoni vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor si instalatiilor gazduite de spatiile-partenere.

Adevarul Live, ora 14.00: Ce se intampla cu banii romanilor?

Intrebare simpla, raspunsuri diverse. Foarte diferite. Aproape antagonice. Guvernul zice una, Presedintia zice exact invers, atunci ce si pe cine sa crezi?.

Income. Vicepremierul Viorel Stefan, detalii despre Pilonul II de pensii si o posibila remaniere a Guvernului Dancila

Vicepremierul Viorel Stefan a vorbitsambata, la Income, despre Pilonul II de pensii. Acesta spune ca apropiem, in sfarsit, de o crestere sustenabila. Nu exista nicio discutie, nicio evaluare.

Hanibal Dumitrascu Detalii despre ULTIMUL drum intr-un mesaj EMOTIONANT transmis de fiica sa (FOTO)

Hanibal Dumitrascu s-a stins din viata la varsta de 54 de ani. Cei care doresc sa-si ia ramas bun o pot face pana marti. Trupul psihologului a fost depus la Biserica Acoperamantul Maicii Domnului, strada.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Hanibal Dumitrascu: A suferit un atac cerebral

Cunoscutul psiholog Hanibal Dumitrascu se afla in continuare in stare grava in spital. Conform unor surse medicale, acesta a suferit un atac cerebal in timp ce se afla pe strada, scrie RTV. Acesta a fost.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )