LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 12.30: 150 de ani de la momentul Republicii de la Ploiesti. Rolurile pe care le-au avut Caragiale si Eminescu
 • La implinirea a 150 de ani de la momentul istoric din 8 august 1870 al Republicii de la Ploiesti, ultima incercare de revolutie din spatiul romanesc din secolul XIX, si la 139 de ani de la inaugurarea fastuoasa a Statuii Libertatii (iunie 1881), putem spune ca in mentalul colectiv, cele doua evenimente s-au contopit si au devenit un tot unitar.
  Adevarul.ro - 31 Iul, 09:28

  Citeste articolul complet:
  Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 12.30: 150 de ani de la momentul Republicii de la Ploiesti. Rolurile pe care le-au avut Caragiale si Eminescu


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Cultura in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.522 sec.