Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Semnificatiile vizitei Papei Francisc in Romania

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live: Semnificatiile vizitei Papei Francisc in Romania

Suveranul Pontif se va afla in Romania peste o saptamana, intr-un turneu care se va desfasura la douazeci de ani dupa prima venire a unui Papa intr-o tara ortodoxa, vizita Papei Ioan-Paul al II-lea la Bucuresti, in mai 1999. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Papa in Romania

Suveranul Pontif se va afla in Romania peste o saptamana, intr-un turneu care se va desfasura la douazeci de ani dupa prima venire a unui Papa intr-o tara ortodoxa, vizita Papei Ioan-Paul al II-lea la Bucuresti, in mai 1999.

Restrictii in Blaj in timpul vizitei Papei Francisc: strazi inchise si consum de alcool interzis. Unde vor putea parca pelerinii

Autoritatile locale din Blaj au impus restrictii de circulatie pentru timp de aproape 24 de ore in perioada vizitei Papei Francisc. De asemenea,.

Culisele vizitei Papei Francisc in Romania: au construit in doua saptamani ce faceau normal in patru luni

Apar detalii din vizita Papei Francisc in Romania, programata in doar cateva zile. Autoritatile s-au mobilizat ca la carte si nu doar cultele religioase au fost nevoite sa tina cont de toate. Papa Francisc va ajunge, in doar cateva zile, in Romania, iar pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Suveranul Pontif va oficia o [] .

BNR lanseaza monede din aur si alama pentru sarbatorirea vizitei Papei Francisc in Romania

Banca Nationala a Romaniei va lansa in circuitul numismatic, incepand cu data de 30 mai 2019, monede din aur si alama pentru colectionare si va pune in circulatie o moneda din alama, cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc in Romania.

Cursurile in scolile de pe traseul Papei Francisc vor fi suspendate joi, 30 mai. Vineri, 31 mai, vor fi inchise toate scolile din Capitala

Cu ocazia vizitei Papei Francisc in Romania, joi, 30 mai, vor fi inchise toate scolile de pe traseul Sanctitatii Sale. Iar vineri, 31 mai, vor fi inchise toate scolile din Bucuresti, a anuntat primarul Gabriela Firea si Inspectorul Scolar.

Cursurile vor fi suspendate pe 30-31 mai in toate liceele, scolile si gradinitele din Bucuresti, pe traseul Papei Francisc, anunta Gabriela Firea

Cursurile liceelor, scolilor si gradinitelor aflate pe o raza de 1-2 km, pe traseul vizitei Papei Francisc vor fi suspendate, a anuntat Gabriela Firea. Aceasta a declarat ca s-a convenit asupra unei solutii, pentru a nu fi reprosuri,.

Adevarul Live, ora 13.00: Vizita Papei Francisc, implicatii geopolitice benefice pentru Romania

Va invitam sa urmariti incepand cu ora 13, pe Adevarul LIVE, dialogul intre jurnalistul Cristian Unteanu si prof. Dan Dungaciu, directorul Institutului de Relatii Internationale al Academiei Romane.

Renate Weber, la Adevarul Live, ora 12.00. Care sunt mizele Romaniei la Bruxelles

Renate Weber, candidat pe lista ALDE la alegerile europarlamentare, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre negocierile pentru cele mai importante institutii europene dupa alegerile de duminica: Comisia Europeana, Consiliul European si Parlamentul European. Cat de accentuat este pericolul populist in Europa? Care sunt interesele Romaniei la Bruxelles?.

Renate Weber, la Adevarul Live. Care sunt mizele Romaniei la Bruxelles

Renate Weber, candidat pe lista ALDE la alegerile europarlamentare, a vorbit, la Adevarul Live, despre negocierile pentru cele mai importante institutii europene dupa alegerile de duminica: Comisia Europeana, Consiliul European si Parlamentul European. Cat de accentuat este pericolul populist in Europa? Care sunt interesele Romaniei la Bruxelles?.

Orban, la Adevarul Live: infrangerea PSD echivaleaza cu o motiune de cenzura. Nu am incredere in Opozitia lui Ponta fata de PSD. Ponta face opozitie doar la Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a explicat, la Adevarul Live, ca o infrangere a PSD la alegerile europarlamentare de duminica ar echivala cu trecerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Orban a lasat de inteles ca ar putea guverna alaturi de USR-PLUS, dar numai in anumite conditii. Liderul PNL respinge o colaborare cu Victor Ponta. Ludovic Orban respinge categoric taierea pensiilor si a salariilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )