Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dezbatere Historia LIVE:Stefan cel Mare, batalia de la Vaslui si Europa

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia LIVE:Stefan cel Mare, batalia de la Vaslui si Europa

In ianuarie 1475, Stefan cel Mare reusea sa invinga in mlastinile de la Podul inalt, langa Vaslui, oastea otomana trimisa impotriva sa de sultanul Mahomed al II-lea, Cuceritorul Constantinopolului. Victoria lui Stefan da sperante crestinatatii ca va putea intoarce sortii in confruntarea cu Imperiul Otoman si domnitorul moldovean este recunoscut ca un conducator capabil sa transforme aceste sperante in realitate. continuă pe Adevărul

Cine a fost amanta lui Stefan cel Mare. Ea avea 16 ani si i-a daruit 3 copii domnitorului

Istoria Romaniei a avut de-a lungul ei personalitati importante care au schimbat cursul evenimentelor. Una dintre figurile importante ale istoriei noastre a fost si Stefan cel Mare, domnitorul Tarii Moldovei. S-a facut remarcat prin abilitatile sale politice, dar si prin viata tumultoasa de familie. De-a lungul domniei sale, Stefan cel Mare, spun izvoarele istorice, a .

Oana Lis, veste uriasa in casnicia cu Viorel. 2021 este anul cel mare

Oana si Viorel Lis o sa devina parinti. Blondina a facut un anunt in urma cu putin timp. Se pare ca cel mai mare vis al Oanei Lis este pe cale sa se indeplineasca. Oana Lis, veste uriasa in casnicia cu Viorel Aceasta a spus ca va deveni mama, dupa ce i s-a aprobat certificatul .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )