Libnet.ro
UNICEF

15:45

Din Romania, cu dragoste

Adevărul Adevărul,
Din Romania, cu dragoste

Din Romania, cu dragoste de Carmen Dominte face parte din volumulPapusa cu rasul mecanic. Este o piesa care ma duce cu gandul la o calatorie cu un tren de superviteza. Sau poate ca efectul este invers. Esti in garasi trenul trece pe langa tine. continuă pe Adevărul

5 locuri din Romania unde nu ti-ai dori sa ajungi vreodata. Ce au atat de infricosator

Romania, taramul lui Dracula si al strigoilor, te poate inspaimanta si in spatiile citadine. Chiar daca esti in oras, unele zone iti pot ridica parul daca le acorzi putina atentie. Unele locuri sau cladiri si-au castiat faima ca ar fi bantuite. Altele s-au ales cu un bagaj consistent de folclor: fiecare povestitor a mai adaugat [] .

Piata auto din Romania creste, cea europeana scade dupa primele 4 luni

Piata auto din Romania inregistreaza o crestere de 23% in primele 4 luni, fiind inmatriculate aproximativ 45. 000 de masini, in timp ce in Europa cererea a scazut cu 0,4%, la 1,3 milioane de unitati, potrivit ACAROM, care citeaza datele ACEA.

Cea mai mare banca din Romania are cursul valutar de azi in cirese: Pentru ca ne adaptam conditiilor macroeconomice

Ironie maxima a celeimai mari banci din Romania cu privire la pretul exorbitant al cireselor pe piata romanesca. Ajungand in ultimii ani sa fie catalogate drept produse de lux, ciresele devin ,.

Gabriela-Maria Podasca, candidat Pro Romania la europarlamentare: Unii lideri politici din Romania transmit fake-news

Candidatul Pro Romania la europarlamentare, Gabriela-Maria Podasca, afirma ca mesajele cu retorica anti-UE transmise de unii lideri politici din Romania pot fi considerate fake-news si acestea trebuie imediat.

Doliu in lumea televiziunii din Romania! Doru Lepadatu a murit

Fostul operator TVR, Doru Lepadatu, s-a stins din viata. El a fost a fost cel mai indragit cameraman de catre jucatorii echipei nationale de fotbala Romaniei in anii 90, scrie.

O cunoscuta femeie-politician din Romania, jefuita in timp ce conducea un Porsche. Hotii o tintuiesc cu arme de foc, o culca la pamant, o lovesc si o obliga sa le dea cheile

Electoratul a votat-o, pe listele PNL, de trei ori la rand: in noiembrie 2007, in iunie 2009 si in mai 2014. Anul acesta, ea nu mai figureaza printre candidati. Nici printre cei ai PNL, partid din care a.

Caz cutremurator. Un baietel de 12 ani din Romania, vandut de propriul tata (FOTO)

Caz cutremurator in Romania. Un baietelde doar 12 ani este vandut de propriul sau tata ca sclav. Acesta este supus la muncile campului, dupa ce a fost vandut ca slav de propriul sau tata. La.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea acestuia: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport. Eu nu inteleg de ce autoritatile din Romania sunt asa convinse ca Madagascarul va face extradarea

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune. Acesta a adaugat ca nu trebuie sa ne grabim cu extradarea, pentru ca se face in urma unei decizii definitive a unui judecator.

Ungaria preseaza ExxonMobil sa ia o decizie privind investitia in proiectul offshore din Romania / Szijjarto: Vom fi nevoiti sa incheiem un nou acord pe termen lung cu Rusia

Daca gigantul energetic american ExxonMobil nu se va decide pana in septembrie sa investeasca in proiectul de gaze naturale din Marea Neagra, Ungaria va fi din nou nevoita sa inceapa negocieri cu Rusia pentru un nou acord pe termen lung privind aprovizionarea cu gaze, a declarat Peter Szijjarto, ministrul ungar al Afacerilor Externe si al Comertului Exterior, intr-un interviu pentru Reuters.

Elevii unui liceu din Cluj-Napoca si-au donat economiile primului spital de oncologie pediatrica din Romania

Gest imrpesionat al unor adolescenti din cluj. Elevii clasei a XII-a de la liceul Sincai si-au donat economiile pe cinci luni pentru construirea primul spital de oncologie si radioterapie pediatrica din Romania, di.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )