Libnet.ro
UNICEF

15:00

Feerie dansanta sau Cenusareasa la Opera din Iasi

Adevărul Adevărul,
Feerie dansanta sau Cenusareasa la Opera din Iasi

A fost recenta premiera a Operei Nationale Romane Iasi, dupa raritatea pe care a constituit-o anterioara, opera Ecaterina Teodoroiu de Emil Lerescu, montata cu prilejul Centenarului Marii Uniri. Nu se putea ca managerul-director general al teatrului, balerina si regizoarea Beatrice Rancea, sa nu se orienteze ca noua productie si spre un titlu de mare popularitate, baletul Cenusareasa de Serghei Prokofiev. continuă pe Adevărul

Directoarea cresei din Iasi unde copiii erau jigniti de educatoare si pusi sa injure, data cu capul de masa de catre un parinte

Coordonatoarea cresei din Iasi unde mai multe educatoare si ingrijitoare au fost inregistrate cand tipau la copii, ii injurau si ii jigneau a fost data cu capul de masa de mai multe ori de catre un tata care ar fi vrut sa se razbune pentru umilintele traite de fiica lui la cresa, scrie Ziarul de Iasi. Femeia a sunat la 112 si a reclamat ca a fost agresata.

Sefa cresei din Iasi, care invata copiii sa injure, data cu capul de masa de un parinte furios

Politistii au fost chemati sa intervina la o cresa din Iasi, dupa ce un parinte a agresat coordonatoarea de centru. Incidentul s-a petrecut luni dimineata, la Cresa nr. 10 din Iasi, si a fost.

Soferii care ajunsesera pe aceasta strada din Iasi duminica dupa-amiaza au avut un soc. Doamne, a aparut din senin (FOTO)

Soferii care ajunsesera duminica dupa-amiaza pe o strada din Iasi au crezut ca nu vadbine. Din senin si pe mijloc a aparut un crater mare. Din acest motiv, mai multe autobuze au fost redirectionate.

VIDEO Accident grav pe E85, intre Ramnicu Sarat si Focsani. Doua masini din Iasi au fost implicate

Trei persoane, intre care si un copil, au ajuns la spital in urma unui grav accident rutier produs sambata dupa-amiza, pe DN2 E85, la iesirea din municipiul Ramnicu Sarat. Trei masini au fost implicate in coliziune, traficul pe DN2 E85 fiind blocat mai bine de o ora.

MAE: Cei opt elevi de la un liceu din Iasi aflati in Sri Lanka in timpul atentatelor au revenit in Romania

Cei opt elevi de la un liceu din Iasi aflati in Sri Lanka in timpul atentatelor au revenit in Romania, anunta Ministerul Afacerilor Externe. La data de 23 aprilie, din cauza evolutiilor din Sri Lanka, grupul.

Cei opt elevi de la un liceu din Iasi aflati in Sri Lanka in timpul atentatelor au revenit in Romania

Cei opt elevi de la un liceu din Iasi aflati in Sri Lanka in timpul atentatelor soldate cu peste 321 de morti au revenit marti in Romania, in siguranta, anunta Ministerul de Externe.

Un grup de copii din Iasi, printre romanii aflati in Sri Lanka

Celula de criza de la nivelul Ministerului Afacerilor Externe in cazul atacurilor din Sri Lanka are in atentie un grup de elevi de la un liceu din Iasi, aflati in aceasta tara pentru schimb de experienta,.

Elevii romani aflati in Sri Lanka sunt de la Colegiul Costache Negruzzi din Iasi / Sindicat: Vor reveni in Romania cu prima cursa aeriana posibila

Cei opt elevi pentru care MAE a activat Celula de Criza in urma atentatelor din Sri Lanka sunt de la Colegiul Costache Negruzzi din Iasi. Sindicalistii din educatie au transmis, duminica seara, ca acestia sunt in siguranta si vor reveni in tara imediat ce va fi posibil, relateaza Mediafax.

Mai ceva ca in filme! Muncitori din Iasi, implicati intr-o bataie cu cutite si bate chiar in cladirea pe care o renovau

Muncitorii care lucrau la renovarea unei cladiri din iasi s-au luat la bataie, in incaierare folosindu-se rangi, bate dar si un cutit. Bataia a inceput in interiorul cladirii si a continuat apoi in fata.

Pe 27 martie 2017, o fetita de 6 ani este internata la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi. in fata a doi psihiatri, micuta schiteaza un barbat dezbracat alaturi de un copil: Tata m-a pus. Maria, ia cucul in mana. Asa am facut

In fata unui legist de la IML Iasi si a doi psihiatri de la Socola, fetita schiteaza un barbat dezbracat alaturi de un copil. E un desen in care ea povesteste ce i s-a intamplat in urma cu doi ani,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )