Libnet.ro
UNICEF

05:30

Filosoful Mihai Sora, despre atentatele din Barcelona: Unii numesc asemenea tragedii destin, insa e mai mult: iesirea din uman

Adevărul Adevărul,
Filosoful Mihai Sora, despre atentatele din Barcelona: Unii numesc asemenea tragedii destin, insa e mai mult: iesirea din uman

Mihai Sora a fost vizibil afectat de noul atentat petrecut joi la Barcelona, in urma caruia 13 persoane au murit si 120 au fost raniti. Unii numesc asemenea tragedii destin, dar nimic, intr-o astfel de oroare nu are legatura cu ideea de destin, a scris filosoful pe pagina sa de Facebook. continuă pe Adevărul

Sabin Orcan, despre atacul din Barcelona: Spania nu este straina de astfel de incidente. Ca turist nu ai cum sa te aperi

Directorul editorial al ziarului Romania Libera, Sabin Orcan, discuta, la postul de televiziune B1 Tv, despre atentatul din Barcelona, produs, joi dipa-amiaza, cand o furgoneta a intrat in pietonii aflati in zona turistica La Rambla.

Ce se stie despre atentatele din Barcelona

Un sofer a intrat intentionat in multime joi pe Las Ramblas, zona cea mai frecventata de turisti din Barcelona, provocand moartea a 13 persoane si peste 100 de raniti, dintre care doi romani. Atacul, declarat terorist de politia spaniola, a fost revendicat de Statul Islamic. Cateva ore mai tarziu, un nou atac, cu acelasi mod de operare, a avut loc la Cambrils, la 120 de kilometri sud de Barcelona, si s-a soldat cu moartea celor cinci teroristi.

FOTO VIDEO Ce se stie despre atentatele din Barcelona

Un sofer a intrat intentionat in multime joi pe Las Ramblas, zona cea mai frecventata de turisti din Barcelona, provocand moartea a 13 persoane si peste 100 de raniti, dintre care trei romani. Atacul, declarat terorist de politia spaniola, a fost revendicat de Statul Islamic. Cateva ore mai tarziu, un nou atac, cu acelasi mod de operare, a avut loc la Cambrils, la 120 de kilometri sud de Barcelona, si s-a soldat cu moartea celor cinci teroristi.

AFP: Ce se stie in prezent despre atentatele din Spania

Un sofer a intrat intentionat in multime joi, in zona cea mai intens frecventata de turisti din Barcelona, La Rambla, provocand moartea a 13 persoane si peste 100 de raniti, dintre care doi romani. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic. Cateva ore mai tarziu, un nou atac, cu acelasi mod de operare, a avut loc la Cambrils, la 120 de kilometri sud de Barcelona si s-a soldat cu moartea a cinci persoane, ucise de politia catalana.

Atac la Barcelona. Ce povesteste un roman despre atmosfera din oras, in urma atacului din zona turistica La Rambla

Ariel Constantinof, un blogger roman aflat in Barcelona, povesteste, pe pagina sa de Facebook, despre atmosfera din Barcelona, dupa atacul terorist produs in zona turisitica La Rambla.

Iesenii au adus un omagiu victimelor atentatului din Barcelona. Primarul Mihai Chirica: Vrem sa aratam ca oricat de mult terorism ar veni in Europa, cu atat mai multa viata va fi

Zeci de ieseni au adus un omagiu, vineri, victimelor atentatului din Barcelona. Drapelul Spaniei a fost arborat de catre primarului Iasului, Mihai Chirica, si doi copii, in fata Palatului Roznovanu, potrivit Mediafax.

Turistii din Barcelona, loviti cu oua de localnicii nemultumiti de aglomeratie

Localnicii din Barcelona au inceput sa arunce cu oua in vizitatori, iar municipalitatea a restrictionat traseul pentru a evita supraaglomerarea centrului istoric. Unii spanioli incep sa vada tur.

FOTO. Ce stim despre barbatul care ar fi inchiriat furgoneta cu care s-a produs atacul din Barcelona

Furgoneta folosita in atacul din zona turistica La Rambla din Barcelona ar fi fost inchiriata de Driss Oukabir, in oraselul Santa Perpetua de la Mogada. Informatia a fost furnizata de autoritati.

FOTO + VIDEO. Atacul dejucat la Cambrils, la cateva ore dupa ce o furgoneta a intrat in multime, intr-o zona din Barcelona, revendicat de gruparea SI. Cinci teroristi, ucisi

Cinci persoane care purtau centuri cu explozibil au fost ucise, in noaptea de joi spre vineri, la Cambrils, la cateva ore dupa ce o furgoneta a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a cel putin 100. Guvernul catalan a anuntat ca atacul a avut legatura cu cel din Barcelona, informeaza AP.

Bilantul celor care si-au pierdut viata in atentatul din Barcelona a crescut (VIDEO)

Bilantul celor care si-au pierdut viata in atentatul din Barcelona a ajuns la 14, au anuntat oficialii din Spania. Acestia au precizat ca inca o persoana care a fost ranita ieri s-a stins din.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )