Libnet.ro
UNICEF

16:00

FRAGMENT Barbatul cu haina rosie, cel mai nou roman al lui Julian Barnes, a aparut in limba romana, in traducerea lui Radu Paraschivescu

Adevărul Adevărul,
FRAGMENT Barbatul cu haina rosie, cel mai nou roman al lui Julian Barnes, a aparut in limba romana, in traducerea lui Radu Paraschivescu

Cel mai nou roman al lui Julian Barnes castigator al Man Booker Prize pentru Sentimentul unui sfarsit), Barbatul cu haina rosie, a aparut in limba romana, in colectia Babel a Editurii Nemira, traducerea apartinandu-i lui Radu Paraschivescu. Adevarul prezinta in premiera un fragment din romanul lui Barnes. continuă pe Adevărul

Cel mai nou cuplu celebru din Romania: milionarul de 22 de ani si vloggerita cu un succes nebun pe Instagram

Cel mai nou cuplu din Romania este compus dintr-un milionar si o vloggerita celebra pe Instagram. Unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley s-a indragostit lulea de prima vloggerita din Romania, care a atras un milion de urmaritori pe pagina personala de Instagram. Un tanar milionar, apropiat de-al sefului Facebook si Apple, se .

Cel mai nou decacorn european este platforma online Klarna

Platforma online Klarna, prin care utilizatorii pot cumpara in rate diverse produse de la magazinele inregistrate, a primit, marti, o investitie de 650 de milioane de dolari, in urma careia fintech-ul suedez a fost evaluat la 10,65 miliarde de dolari, devenind cel mai nou decacorn european, adica un startup care ajunge la o valoare de cel putin 10 miliarde de euro fara sa fie listat la bursa.

Lovitura data de fratii Dedeman in plina pandemie: cel mai iubit magazin isi arata forta

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj si cel mai mare business dezvoltat de antreprenori romani, inaugureaza pe 18 septembrie cel mai.

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa faca doua concurente

Dezvaluiri incredibile din cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa isi spuna doua concurente de la celebra emisiune de pe Kanal D?! Scandal urias la Puterea Dragostei intre doua concurente Doua dintre cele mai indragite concurente de la Puterea Dragostei au fost implicate intr-un scandal de zile mari! Este vorba .

Placinta cu pere, reteta usoara din cel mai bun fruct de toamna!

Placinta cu pere este un desert foarte gustos si usor de preparat, preluat dupa reteta Sandei Marin, autoarea unei celebre carti de bucate din Romania. Mod de preparare placinta cu pere Perele se curata, se indeparteaza samburii, se taie in sferturi si se inabusesc in unt cu putin zahar si scortisoara pisata dupa gust. Se .

Ce s-a intamplat cu fiul lui Stefan Banica Jr. Regretatul lui bunic ar fi fost cel mai mandru

Stefan Banica Jr. are motive sa fie mandru! Acesta se bucura acum de reusita celui mai mare copil al sau. Radu si-ar fi facut bunicul extrem de mandru cu ultima veste adusa tatalui sau. Ce a reusit baiatul si care a fost mesajul parintelui sau dupa ce a aflat? Stefan Banica Jr, mandru de fiul .

Cel mai mare blat din fotbalul romanesc. Lucratura lui Mitica Dragomir. S-a facut 18-0 si rasul Romaniei

Mitica Dragomir si astazi si-aduce aminte decelebrul meci, incheiat cu scor de maidan. Era ultimul joc al sezonului. Echipa de fotbal Scornicesti avea nevoie de o mare victorie pentru a fi promovata in a doua divizie a Romaniei. Spre surprinderea tuturor, o victorie a fost ceea ce au si obtinut, dar cum, aflam imediat. Mitica .

Candidatul PNL la Primaria Constanta, Vergil Chitac, e primul in preferintele electoratului, arata cel mai recent sondaj efectuat la comanda PSD

Cel mai recent sondaj comandat de PSD la nivelul municipiului Constanta arata ca Vergil Chitac, senatorul PNL care candideaza pentru primaria orasului, este primul in preferintele electoratului. El este urmat la.

LUDOVIC ORBAN: Volumul investitiilor in sectorul public, cel mai mare din ultimii zece ani

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in ciuda perioadei de criza, volumul investitiilor in sectorul public este cel mai mare din ultimii zece ani, iar Guvernul a incercat sa creasca in mod constant alocarile pentru modernizarea infrastructurii.

DR. LEAHU: Cel mai mare centru de stomatologie din zona Moldovei se deschide astazi la Iasi

Clinicile Dentare Dr. Leahu deschid, la Iasi, cel mai mare centru de excelenta din regiunea Moldovei. Clinica isi porneste activitatea cu standardul complet de servicii dezvoltat de retea, bazat pe toate specializarile, imagistica si chirurgie ambulatorie, potrivit comunicatului de presa remis redactiei.

ştiri din Cultura

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )