Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gala UNITER 2020 - Actorul Lucian Ionescu a fost desemnat cel mai bun intr-un rol principal

Adevărul Adevărul,
Gala UNITER 2020 - Actorul Lucian Ionescu a fost desemnat cel mai bun intr-un rol principal

Lucian Ionescu a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal pentru Gomez Addams din spectacolul Familia Addams, regia, coregrafia si costumele Razvan Mazilu la Teatrul Excelsior Bucuresti, la cea de-a 28-a editie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din Romania, care are loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. continuă pe Adevărul

Gala UNITER 2020 - Cristian Grosu a fost ales cel mai bun actor intr-un rol secundar

Cristian Grosu a fost desemnat cel mai bun actor intr-un rol secundar pentru Caliban din spectacolul Furtuna de William Shakespeare, regia Gabor Tompa la Teatrul National Cluj-Napoca, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

Gala UNITER 2020 - Pusa Darie a primit trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar

Pusa Darie a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Mama din spectacolul Dansul Delhi de Ivan Viripaev, regia Radu Afrim la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu Craiova.

Gala UNITER 2020 - Trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal a fost castigat de Anca Hanu

Anca Hanu a primit, luni seara, trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, Chiritza Barzoi din Chiritza in concert, dupa Vasile Alecsandri si Matei Millo, un spectacol concert de Ada Milea la Teatrul National Cluj-Napoca, la editia a 28-a a galei Uniunii Teatrale din Romania care are loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

GALA UNITER Chiritza in concert, in regia Adei Milea,cel mai bun spectacol al anului 2019. Teatrul National din Cluj-Napoca, distins cu trei trofee

Premiul pentru cel mai bun spectacol a fost castigat de Chiritza in concert, dupa Vasile Alecsandri si Matei Millo, un spectacol concert de Ada Milea la Teatrul National Cluj-Napoca. Premiul a fost acordat la Gala UNITER, desfasurata luni seara, la Craiova.

Doi artisti ieseni premiati la Gala Premiilor UNITER 2020

Actrita Teatrului National Vasile Alecsandri din Iasi, Pusa Darie si artistul video Andrei Cozlac, ambii ieseni, se numara printre castigatorii editiei din acest an a Galei Premiilor UNITER.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )